Video: Barbequemarineret kalkunbryst
Barbequemarineret kalkunbrystKøkken:
Ingredienser:
Andet
6
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
35 minutter
Antal personer:
-
1 stk Barbecuemarineret kalkunbryst
-
2 spsk Olivenolie
-
1 tsk Køkkensalt
-
2.5 deciliter Tør hvidvin
-
2.5 deciliter Fløde 13%
-
1 knsp Peber
Brun kalkunbrystet på panden hele vejen rundt.
Hæld hvidvin på.
Hvis væden ikke dækker kødet over halvvejs, suppleres med vand.
Lad det simre under låg på lavt blus i ca. 30-35 min.
Husk at vende kødet halvvejs.
Tag kødet op og jævn væden med fløde.
Smag saucen til med salt og peber.
Serveres med kogte ris og tomatsalat.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Sprøde julebidder
Sprøde julebidderForvarm ovnen til 175°C. Derefter smører du en flad kageform med smør. Bl...
Ovnstegte kyllingelår
Gnid kyllingelårene med harissa, læg dem på en plade med bagepapir, sæt dem i en kold ovn...
Øl-braiseret oksebov
Øl-braiseret oksebovSkær okseboven i tern på 3×3 cm. Skær baconstykket i tern.Skræl knolds...