Video: Nakkekamkoteletter i folie
Nakkekamkoteletter i folieKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
5
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
1 stk Nakkekotelet
-
1 stk Løg
-
1 stk Tomat
-
0.25 stk Rød peberfrugt
-
1 stk Smør
Nakkekamkoteletten brunes på panden, drysses med salt og peber, lægges på et stort stk. folie. Løg og tomater skæres i skiver, løgene svitses, som til bløde løg. Tomaterne vendes i, til også de er bløde. Ringen fra peberfrugten lægges på koteletten, derefter løg/tomat blandingen ovenpå, Salt, peber og en tynd skive smør. Foliet slås op om og trykkes sammen i en top - helt tæt. Pakkerne sættes i ovnen på 220 grader i mindst 45 min. Passer til meget forskelligt tilbehør.
Vin - Caprili Rosso Toscana Ilex - Stk. pris v/6 flasker
Vinhus: Az. Agr. Caprili, Toscana, Italien, Type: Rødvin Normal stk. pris v/køb af 6 flasker 96,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeVin - Caprili Rosso Toscana IlexVinhuset Caprili råder over 58 hektar i det sydvestvendte område af kommunen Montalcino, men det er kun de bedst beliggende 15 hektar, der er tilplantet med vi... læs mere
Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Blomkålsgryde med pølser
Kartofler, gulerødder og selleri skrælles.Kartofler, gulerødder, selleri og blomkålen skær...
Øl og honning marinade
Øl og honning blandes sammen, og smages til med salt og peber. Tilsæt en håndfuld urter....
Citron- og hvidløgsdressing
Sådan laver du citron- og hvidløgsdressing Pil og knus hvidløgsfedet og salt til en jævn m...