Video: Farsbrød med grøntsager
Farsbrød med grøntsagerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
500 gram Hakket svinekød 4-7%
-
1 deciliter Havregryn
-
1 deciliter Mælk
-
1 deciliter Løg
-
1.2 tsk Tørret timian
-
1 tsk Salt
-
1.2 tsk Peber
-
150 gram Persillerod
-
100 gram Grønne bønner
Havregrynene udblødes i mælken.
Tilsæt skinkekød, fintrevet løg, timian, salt og peber og rør farsen sammen.
Skræl persilleroden skrælles og rives groft.
Skær bønnerne i små stykker på ca. 1 cm.
Kog persillerod og bønner i letsaltet vand i ca. 3-5 min.
Lad bønner og persillerod dryppe af og afkøle.
Rør de kogte grøntsager og majskerner i farsen.
Læg farsen i et smurt ildfast fad og form det til et brød.
Smør tomatpuréen over farsbrødet.
Bag farsbrødet i en 200 C varm ovn i ca. 30 min. på næstnederste ovnrille.
Servering:
Server farsbrødet med hasselbackkartofler og evt. salat eller coleslaw.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bønnesalat med ærteskud og syltede løg på en bund af hummus
Bønnesalat med hummusStart med at lave de syltede rødløg:Pil rødløgene og skær dem i både....
Agurkesalat med dild
Skræl agurken fint med skrællekniven, skær enden væk.Snit agurken i skiver eller riv den g...
Solbærdrømme
SolbærdrømmeForvarm ovnen til 165°C. Pisk smør og sukker i en stor skål, til massen e...