Video: Farsbrød med grøntsager
Farsbrød med grøntsagerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
500 gram Hakket svinekød 4-7%
-
1 deciliter Havregryn
-
1 deciliter Mælk
-
1 deciliter Løg
-
1.2 tsk Tørret timian
-
1 tsk Salt
-
1.2 tsk Peber
-
150 gram Persillerod
-
100 gram Grønne bønner
Havregrynene udblødes i mælken.
Tilsæt skinkekød, fintrevet løg, timian, salt og peber og rør farsen sammen.
Skræl persilleroden skrælles og rives groft.
Skær bønnerne i små stykker på ca. 1 cm.
Kog persillerod og bønner i letsaltet vand i ca. 3-5 min.
Lad bønner og persillerod dryppe af og afkøle.
Rør de kogte grøntsager og majskerner i farsen.
Læg farsen i et smurt ildfast fad og form det til et brød.
Smør tomatpuréen over farsbrødet.
Bag farsbrødet i en 200 C varm ovn i ca. 30 min. på næstnederste ovnrille.
Servering:
Server farsbrødet med hasselbackkartofler og evt. salat eller coleslaw.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Gulerodsmuffins
Sådan laver du gulerodsmuffins Varm vandet lidt op i en elkedel. Hæld vandet og rosinerne...
Bjørns Kartoffelrøsti
Riv kartoflerne med den grove side af rivejernet og pres dem for væde. Opvarm panden og ko...
Pandekager uden mælk
Pandekager uden mælkPisk æggene sammen i en skål. Tilføj de resterende ingredienser undtag...