Video: Kylling med chili og tomat
Kylling med chili og tomatKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
14
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
800 gram Kyllingelår
-
3 spsk Olivenolie
-
1 stk Løg
-
3 stk Hvidløgs fed
-
2 stk Frisk chili
-
1 tsk Bordsalt
-
1 knsp Peber
-
350 ml Rødvin
-
300 gram Flåede tomater
-
0.5 tsk Sukker
-
1 stk Aubergine
-
1 spsk Frisk persille
-
3 spsk Revet citronskal
-
600 gram Frisk pasta
Kyllingestykkerne brunes af i olivenolie i en sauterpande eller en tykbundet gryde.
og tages op. Løg, hvidløg og chili svitses i kyllingefedtet.
Kyllingestykkerne tilsættes, drysses med salt og peber og rødvin hældes over. Lad det koge ind til omkring halvdelen. De flåede tomater tilsættes, sammen med lidt salt, peber og sukker.
Lad det simre under låg i ca. en halv times tid. I mellemtiden skylles og hakkes persillen. Den halve citron rives fint, og persille og citronskal blandes sammen. Pynt retten med denne blanding. Server pasta til retten. Lige inde servering skæres auberginen ud i ca. 1 cm. tykke skiver. Læg dem på en varm grillpande med lidt olie på. Lad dem stege 2 min. på hver side.
Frisk båndspagetti er velegnet til denne ret, evt.med drys af parmesanost.
Spørgsmål:
Tomater, løg, chili osv i gryden, er det ikke lidt synd at man bare smider det ud? Jeg er i tvivl om man også skal bruge det, eller er det virkelig kun for at give smag til kyllingen?
Svar:
Hej, det har du ret i, jeg er enig med dig, det serverer man med i retten
Mvh Tomas
opskrifter.dk
18/04-2011 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Gammeldags havregrynskugler
Alt blandes sammen og trilles til kugler, og rulles i kokosmel. De sættes derefter i køles...
Salat - Taboule
Bulgur behandles efter eget ønskes - i blød ca 1 time eller kogt. Bland bulgur (afkølet)...
Bruschetta med hvidløg
Rør smør, hvidløg og salt sammen i en skål. Skær fluten i skiver - 1 cm tykke. Smør skiver...