Video: Boeuf Bourgignon
Boeuf BourgignonKøkken:
Ingredienser:
Fransk
8
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
800 gram Okseklump
-
200 gram Karl Johan svamp
-
200 gram Bacon
-
0.75 liter Rødvin
-
0.5 kvist Frisk timian
-
200 gram Skalotteløg
-
3 spsk Olivenolie
-
3 spsk Hvedemel
Start med at afpuds kødet for sener og fedt.
Skær det i mindre tern og vend det i hvedemel.
Skræl skalotteløg og rens svampene.
Skær baconen i mindre stykker.
Varm olien i en stor jerngryde.
Start med at svitse bacon og skalotteløg.
Tag det op og brun kødet i baconfedtet.
Kom skalotteløg og bacon tilbage i gryden og tilsæt rødvin og timian.
Lad det koge op og skru ned.
Lad det simre i ca. 40 min.
Skær svampene i mindre stykker og rist dem godt på en pande i lidt olie.
Kom svampene ned i gryden og lad retten simre i yderligere 15-20 minutter.
Server retten med kartoffelmos vendt med friske urter eller bare med et godt brød.
Retten kan med fordel laves dagen før, da det blot gør smagen mere intens.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Nem nougatlagkage
NougatlagkageBund Æggene piskes sammen med sukker. Mel og bagepulver sigtes samm...
Havregrynskugler med dadler
Dadlerne hakkes, og alle ingredienserne blandes i en skål. Tril små kugler i hånden, og tr...
Hellefisk med spinatcreme
Hellefisken gøres i stand, uden ben og skind.Deles i fire, drysses m. lidt salt, peber, ci...