Video: Andersens Jambalaya
Andersens JambalayaKøkken:
Ingredienser:
Andet
19
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
650 gram Kalkunbryst
-
125 gram Bacon
-
3 stk Løg
-
5 stk Forårsløg
-
2 stk Rød peberfrugt
-
4 stk Bladselleristilk
-
3 spsk Olie
-
3 deciliter Parboilede ris
-
5 deciliter Hønsebouillon
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
-
2 tsk Bordsalt
-
1 tsk Chili
-
2 tsk Paprika
-
1 tsk Peber
-
1 tsk Oregano
-
1 stk Chili
-
4 stk Hvidløgs fed
-
3 spsk Olie
Kødet skæres i tern.
Ingredienserne til krydderiblandingen blandes i en skål.
Tilsæt olie, til blandingen er jævn.
Løg, forårsløg, peberfrugt og bladselleri hakkes fint, svitses i en sauterpande eller bred kasserolle i olie og drysses med krydderiblandingen.
Risene tilsættes og svitses også et øjeblik.
Boullion tilsættes og bringes i kog.
Lad det simre svagt under låg i 12 minutter.
Kalkunen og Baconen svitses imens.
Rør kødet i og lad det stå under låg endnu 12 min. til risene er møre.
Smages til med salt og peber.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Jordbærlagkage
JordbærlagkageJordbær skylles og skæres i mundrette bidder (husk, at der skal bruges nogle...
Italiensk suppe
Skær bacon i små stykker og brun det i en stor gryde. Hak de 3 løg, den ene stængel seller...
Chokoladebudding med espresso anglaise
Budding: Smelt chokolade og smør sammen og tilføj sukker. Pisk sukker, æg og mel sammen ti...