Video: Helstegt kylling i gryde
Helstegt kylling i grydeKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
9
Tilberedningstid
1 timer 20 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
1.5 kg Hel kylling
-
1.5 spsk Olivenolie
-
1 bdt Frisk timian
-
1 stk Citron
-
1 deciliter Sorte udblødte bønner
-
400 gram Løg
-
600 gram Små kartofler
-
3 stk Gulerod
-
2 stk Hvidløgs fed
Brun kyllingen i en varm jerngryde. Tag kyllingen op og gnid den med salt, peber, timian og reven citronskal. Kom bønner, små løg, kartofler og gulerødder i stykker og halverede hvidløg i gryden sammen med olivenolie, salt, peber og timiankviste. Pres citronen og kom saften over sammen med vandet. Læg citronskallen ind i kyllingen sammen med timiankviste. Læg låg på gryden og sæt den i ovnen ved 200 grader C. Løft låger af efter 1 time og lad gryden stå yderligere 20 min. Del kyllingen ved bordet og server den med kartofler, grønsager og skyen fra gryden.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Grillet tun med krydderier
Skær tunen ud i bøffer. Læg bøfferne på en tallerken. Blend alle ingredienserne til mar...
Baconsvøbt torsk med råsyltede grøntsager
Skræl gulerødderne, og skær dem i bånd med en kartoffelskræller. Skær peberfrugt i striml...
Ananas med mynte
Ananas med mynteHalver ananasen og skær skrællen fra. Hefter skæres ananaskødet i mindre s...