Video: Rejecocktail med grønne asparges og bagt peberfrugtcreme
Rejecocktail med grønne asparges og bagt peberfrugtcremeKøkken:
Ingredienser:
Dansk
11
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
0 Rejer
-
0 Grøn asparges
-
0 Extra jomfru olivenolie
-
0 Køkkensalt
-
0 Bønnespire
-
0 Peberfrugt
-
0 Smuttede mandler
-
0 Olivenolie
-
0 Køkkensalt
-
0 Frisk persille
-
0 Frugteddike
Rejecocktail med grønne asparges og bagt peberfrugtcreme
Rejerne pilles.
Enderne på de grønne asparges knækkes af
Aspargesene skæres i mundrette stykker som ristes i lidt olie og salt på en varm pande.
Læg rejerne lagvis i et glas sammen med spirer, peberfrugtcreme og de ristede grønne asparges.
Peberfrugterne halveres og kernerne fjernes.
De halverede peberfrugter lægges på bagepapir på en bageplade med skindsiden opad
Grilles i ovnen til de er helt sorte.
Læg de grillede peberfrugter til afkøling i en lukket frysepose.
Imens ristes mandlerne gyldne på en pande i olie og lidt salt.
Når peberfrugterne er kølet af pilles skindet af
Peberfrugterne blendes sammen med de ristede mandler, persille og blommeeddike.
Smag cremen til med lidt salt.
Din rejecocktail med grønne asparges og bagt peberfrugtcreme er nu klar.
½Velbekomme!
Vi har en anden lækker dressing til rejecocktail på vores side, som er værd at afprøve. Hvis du elsker rejer og vil afprøve andre retter, så er der masser på vores side.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Misosuppe
MisosuppeHæld en smule olivenolie på en pande og steg kyllingefileterne ved svag varme, in...
BBQ kylling med citron
Kyllingen renses.Marinade:Olivenolie blandes med karryketchup i passende størrelse skål.De...
Kammusling de Provence
Sautér hvidløg, løg, auberginer (i små tern) i olivenolie på en pande i 5 minutter, tilsæt...