Rejecocktail med grønne asparges og bagt peberfrugtcreme

23/01-2021

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Dansk

Forret

15 minutter

15 minutter

11



Fremgangsmåde:

Rejerne pilles. Enderne på de grønne asparges knækkes af, hvorefter aspargesene skæres i mundrette stykker som ristes i lidt olie og salt på en varm pande.

Læg rejerne lagvis i et glas sammen med spirer, peberfrugtcreme og de ristede grønne asparges.

Peberfrugterne halveres og kernerne fjernes. De halverede peberfrugter lægges på bagepapir på en bageplade med skindsiden opad, og grilles i ovnen til de er helt sorte. Læg de grillede peberfrugter til afkøling i en lukket frysepose.

Imens ristes mandlerne gyldne på en pande i olie og lidt salt. Når peberfrugterne er kølet af pilles skindet af, og peberfrugterne blendes sammen med de ristede mandler, persille og blommeeddike. Smag cremen til med lidt salt.



Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 1

Rejer

Grøn asparges

Extra jomfru olivenolie

Køkkensalt

Bønnespire

Peberfrugt

Smuttede mandler

Olivenolie

Køkkensalt

Frisk persille

Frugteddike

Næringsindhold pr. person
vis i   % vis i   g