Video: Squashsuppe med kidneybønner og bacon
Squashsuppe med kidneybønner og baconKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Forret
8
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
4 stk Bacon
-
2 stk Løg
-
6 stk Hvidløgs fed
-
7.5 deciliter Hønsebouillon
-
2 stk Squash
-
3 deciliter Røde kidneybønner
-
1 dåse Hakkede tomater
-
1 spsk Frisk rosmarin
Svits baconskiverne i en stor gryde. Overfør skiverne til papir så de kan dræne. Svits hakket løg og presset hvidløg i gryden i ca. 10 min. Tilsæt bouillon og bring retten i kog. Tilsæt squash i tern, 1/3 af bønnerne, tomat og rosmarin. Purér resterende bønner (inkl. væde) i en blender, til det er en glat masse. Tilsæt massen til gryden. Læg låg på gryden og lad suppen simre i ca. 15 min. Smag til med salt og peber. Hæld suppen i skåle og pynt med baconskiver.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Fuldkornstortilla
Bland de to slags mel og salt i en skål. Bland vand og olie og rør det sammen med melbland...
Sprød tunsalat
Skræl jicamaen og skær den og sellerien i tern på 1x1 cm. Hak koriander og dræn tunen....
Gullasch
GullaschLøg og hvidløg skrælles og skæres i terninger. Varm olien op i en stor gryde ved m...