Video: Kanelkage uden kærnemælk
Kanelkage uden kærnemælkKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
0 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
75 gram Smør
-
180 gram Flormelis
-
2 stk Æg
-
250 gram Hvedemel
-
2 tsk Bagepulver
-
2 tsk Kanel
-
1 tsk Stødt muskatnød
-
200 ml Letmælk
Kanelkage uden kærnemælk
Tænd ovnen på 180 grader.
Put fedtstof rundt i bunden af et fad og tag derefter en stor skål frem.
Put smør, æg og sukker i skålen og rør det sammen. Herefter tilføres bagepulver, kanel, muskatnød og mælk. Rør godt rundt.
Put så dejen i fadet og sæt det i ovnen i 40 minutter.
Til sidst skal der lyde et stort og rungende Velbekomme herfra.
Til denne ret skal man i øvrigt huske på, at der ikke findes et kage-politi - og i den forbindelse tør vi godt anbefale at putte flødeskum oven på eller ved siden af kagen og nyde den med 100 % ren samvittighed. Vi lover, det er godt. På æresord.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pitabrød med falafel
Pitabrød med falafelUdblød kikærterne i rigeligt vand i ca. 8 timer eller natten over.Varm...
Chokoladehorn
Rør gæren ud i lun mælk.Hak koldt smør sammen med hvedemel og tilsæt sukker og salt. Saml...
Farfalle med soltørrede tomater og spinat
Pastaen koges i en stor gryde spilkogende vand. Hæld vandet fra og skyl pastaen kort under...