Video: Klassisk hindbær med vanillecreme
Klassisk hindbær med vanillecremeKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
2.5 deciliter Ylette naturel
-
4 tsk Sukker
-
1 tsk Vanillesukker
-
2 stk Husblas
-
1 spsk Citronsaft
-
200 gram Friske hindbær
-
1 spsk Frisk citronmelisse
Smag yletten til med sukker og vanillesukker.
Lad husblasen ligge i koldt vand i 5 minutter.
Tag husblasen op uden for meget væde og kom det i en gryde med det vand der hænger ved.
Tilsæt citronsaft og varm indtil husblasen er smeltet.
Kom husblasen i ylettecremen lidt efter lidt under omrøring og lad blandingen stå koldt indtil den er stivnet.
Fordel hindbærrene i 4 skåle og kom cremen over.
-Pynt med Legro® citronmelisse.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Ananaskage
AnanaskageForvarm ovnen til 190 grader.Rør smør og sukker godt og rør æggene i et ad gange...
Smørrebrød med kartoffel
Smørrebrød med kartoffelSkær løgene ud i meget tynde ringe.Vend herefter ringene i mel og...
Svinekam stegt som vildt
Beklæd kødet med bacon og bind kødsnor omkring.Krydr kødet med salt og peber og sæt stegen...