Video: Kyllingebryst i appelsinsauce
Kyllingebryst i appelsinsauceKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
9
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
50 minutter
Antal personer:
-
600 gram Kyllingebryst
-
20 gram Smør
-
4 tsk Olie
-
1 tsk Bordsalt
-
1 tsk Peber
-
8 stk Appelsin
-
4 tsk Honning
-
2 tsk Ingefær
-
10 stk Mandler
Tør kødet grundigt af.
Varm halvdelen af smørret sammen med olien i en stegepande og brun kødet godt på begge sider for kraftig varme i ca. 5 minutter, hvorefter det drysses godt med salt og peber.
Skyl appelsinerne, tør den og riv 1 tsk. af skrællen.
Pres alle appelsiner. (Vær ikke nervøs for, at der er meget væde).
Tag kødet af panden og kog stegeskyen med appelsinsaften.
Derefter krydres appelsinsaucen med reven appelsinskræl, honning og ingefær, smør og mandelsplinterne tilsættes.
Lad det nu koge kraftigt, så væden koger af og saucen er næsten helt tyk!
(Det tager tid at koge væske fra, så ha tålmodighed, du vil blive belønnet!)
Læg kødet tilbage i gryden og lad det snurre mørt for middel varme i ca. 10 minutter.
Det skal vendes flere gange i løbet af stegetiden og overøses med saucen.
Til sidst smages saucen til med lidt salt, og kødet anrettes i saucen på en varm tallerken.
Skyl og tør myntebladene, klip dem fint og drys dem over retten.
Kartofler og salat.
Spørgsmål:
hvor mange dage går der inden man får svar på sine spørgsmål?
Svar:
Hej Jytte, det skifter lidt.
Jeg mener at der står på hjemme siden 2-5 dage.
Mvh Tomas
opskrifter.dk
Mvh Tomas
26/08-2010 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Er det fra hver appelsin at man river 1 tsk.? I opskriften står der 10 mandler. men i selve opskriften står der madelsplinterne. Kan man pynte med andet end mynteblade?
Svar:
Hej Jytte, det er bare den mængde appelsin du har brug for.Med mandel, så tager du bare splinter eller hakker hele mandler groft, du kan pynte med hvad du har lyst til, f.eks.Citronmeliss ?
Mvh Tomas
24/08-2010 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Stegt and med svesker og hjemmelavet rødkål
Stegt and med svesker og hjemmelavet rødkålStart med at hakke rødkålen fint. Smelt dernæst...
Syltede rødløg
Syltede rødløgSkold et rent patentglas, så det er klart til at fyldes op med løg. Løgene s...
Chokoladekage med chokoladecreme
Chokoladekage med chokoladecremeChokoladekageKom sukker, æg og vanillesukker i en skål og...