Video: Chokoladesauce Guanaja
Chokoladesauce GuanajaKøkken:
Ingredienser:
Andet
3
Tilberedningstid
0 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
150 gram Mørk chokolade
-
1.5 deciliter Piskefløde 38%
-
1 deciliter Sødmælk
Hak chokoladen fint.
Kom den i en skål.
Bring piskefløde og mælk i kog.
Hæld lidt af den varme fløde/mælk over chokoladen og rør små runde bevægelser i midten med en gummidejskraber, så der dannes en ensartet blanding.
Tilsæt gradvist resten af fløde/mælken.
Hæld saucen i en beholder og stil den køleskab.
Saucen varmes en lille smule før brug.
Chokoladesaucen er tilbehør til Blød, mørk Guanaja 70%.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bananer i kokosmælk med is
Skræl bananerne og skær dem i store stykker. Marinér bananerne i kokosmælk i en time i køl...
Rejer med wasabi creme
Optø rejerne. Fold et halv stykke bacon rundt om rejen, halen skal være fri. Læg dem i et...
Mexicansk bønnegryde
Skræl løgene og hak dem. Skyl peberfrugterne og fjern kernerne. Skær dem i strimler og svi...