Satayspyd af oksefilet og andebryst med dip og knas

Satayspyd af oksefilet og andebryst med dip og knas
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Asiatisk

Hovedret

14


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

50 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 14/05-2008

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Tip: Hvis man bruger kød, som har tendens til at blive sejt, kan man skære det i tynde skiver og folde det som en harmonika på træspydet.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Lammecurry med yoghurt

Stærk mad
Kødretter

Lammekødet skæres i små stykker. Chilipeber og løg hakkes. Olien varmes op i en stor pande...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Smørhorn fra familiejournal

Vegetar

Hak mel og smør sammen og tilsæt salt og sukker. Rør gæren ud i mælken, kom det i melet...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Indiske gule ærter

Vegetar
Stærk mad
Vegansk Mad

Pil og skær løget i smalle både, skræl gulerødderne, og riv dem groft på et råkostjern....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag