Satayspyd af oksefilet og andebryst med dip og knas

Satayspyd af oksefilet og andebryst med dip og knas
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Asiatisk

Hovedret

14


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

50 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 14/05-2008

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Tip: Hvis man bruger kød, som har tendens til at blive sejt, kan man skære det i tynde skiver og folde det som en harmonika på træspydet.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Gimlet

Hæld gin og grapejuice i et mixerglas halvt fyldt med isterninger. Rør godt rundt. Hæld i...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Balinesisk kokos kylling

Stærk mad
Proteinrig mad
Fjerkræ

Rødløg og hvidløg skæres i skiver og chili skæres i ringe. Varm olien op i en gryde og ti...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Rodfrugtsuppe

Vegetar

Skræl jordskokker, kartofler, selleri og gulerødder og skær dem i skiver. Skær løgene i ty...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag