Video: Kalvekoteletter
KalvekoteletterKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
8.12 stk Kalvekotelet
-
0 Salt
-
0 Friskkværnet peber
-
50 gram Smør
-
1 stk Finthakket løg
-
1 deciliter Tør hvidvin
-
1 deciliter Piskefløde 38%
-
1 deciliter Creme fraiche 18%
-
0 Citronsaft
-
0 Frisk persille
Koteletterne befries for sener o.a. - dette anvendes som afkog til fond til sauce - krydres med salt og peber og dryses let med mel, steges i smørret højst 3 minutter på hver side.
Koteletterne tages af panden og de finthakkede løg hældes på og svitses, hæld derpå vinen ved og lad den indkoge til ca. halvdelen-skrab panden af imens-derpå tilsættes fløden, fonden fra afkoget, lad det snurre indtil saucen er jævnet, smag til med lidt citron, salt, peber og en teskefuld sukker.
Koteletter lægges tilbage i saucen og småsnurrer til alt er gennemvarmt.
Anrettes på kanten af et fad
Saucen hældes over og persillekviste på fadet som pynt!
Vin - Caprili Rosso Toscana Ilex - Stk. pris v/6 flasker
Vinhus: Az. Agr. Caprili, Toscana, Italien, Type: Rødvin Normal stk. pris v/køb af 6 flasker 96,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeVin - Caprili Rosso Toscana IlexVinhuset Caprili råder over 58 hektar i det sydvestvendte område af kommunen Montalcino, men det er kun de bedst beliggende 15 hektar, der er tilplantet med vi... læs mere
Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER
Server evt. med kartoffelroulade og evt. aspargeskartofler som ekstra tilbehør. Dertil en salat med halve cherrytomater, skivede champignon, saften af en presset mandarin og lidt frosne ærter!
NB! Brug evt, oksekoteletter i stedet og benyt da rødvin i stedet for hvidvin!
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Sukkerdruer
Dyp små klaser af grønne eller røde vindruer i en skål med koldt vand og strø med sukker....
Bloody ceviche
Skær fisken i terninger. Pres saften af citronerne og lad fisken marinere i saften i 4-6 t...
Yoghurtkage med marmelade
Pisk æg sammen med sukker, yoghurt, mel og vanillesukker. Hæld blandingen i en smurt form...