Video: Ferskensuppe
FerskensuppeKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
7
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
1 stk Løg
-
0 Olie
-
1.3 spsk Karry
-
225 ml Piskefløde 38%
-
1 dåse Flåede tomater i dåse
-
1 dåse Fersken
-
200 gram Rejer
karry svitses i olien, løg tilsættes, herefter flåede tomater, piskefløde og saften fra fersknLerne.
Det hele småsimrer i 15 min.
Blendes efter afkøling (bare lidt)
Lige før servering varmes suppen op og til sidst tilsættes ferskner udskåret i tern (må ikke koge med da de så koger ud)
Rejer kommes ikke i suppen, men serveres i en skål ved siden af
Så kan man også spise af den dagen efter.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Syltede rødløg
Syltede rødløgSkold et rent patentglas, så det er klart til at fyldes op med løg. Løgene s...
Focaccia
Focaccia - saftigt brød med dejlig krumme Start med at røre gæren ud i halvdelen af vandet...
Boller - lækre teboller
Halvdelen af mælken lunes og gæren opløses heri.Margarinen smeltes i resten af mælken. Når...