Video: Ferskensuppe
FerskensuppeKøkken:
Type:
Ingredienser:
Asiatisk
Forret
7
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
1 stk Løg
-
0 Olie
-
1.3 spsk Karry
-
225 ml Piskefløde 38%
-
1 dåse Flåede tomater i dåse
-
1 dåse Fersken
-
200 gram Rejer
karry svitses i olien, løg tilsættes, herefter flåede tomater, piskefløde og saften fra fersknerne. Det hele småsimrer i 15 min. Blendes efter afkøling (bare lidt) lige før servering varmes suppen op og tilsidst tilsættes ferskner udskåret i tern (må ikke koge med da de så koger ud) Rejer kommes ikke i suppen, men serveres i en skål ved siden af - - - så kan man også spise af den dagen efter.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Gærklejner
Opvarm en stor kop mælk op til ca. 25-30 grader, når det er varmet op tilføjes gær, æg, su...
Gratin af kartofler og årstidens svampe
Forvarm ovnen til 190°C. Smelt smørret i en stor gryde over middelhøj varme. Tilsæt ski...
Hellefisk med spinatcreme
Hellefisken gøres i stand, uden ben og skind.Deles i fire, drysses m. lidt salt, peber, c...