Solæg

Solæg
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Tilbehør

8


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

40 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks

Solæg

Her er vi virkelig ude i en egnsret af de helt klassiske: solæg fra Sønderjylland. Idéen om at lade hårdtkogte æg trække i en lage i længere tid kender man til flere steder i verden. Herhjemme i Danmark spiser vi dem på ovenstående facon. Måske har du aldrig prøvet denne delikatesse før, i så fald er det bare at kaste sig ud i det. Servér dem evt. til påske- eller julefrokosten.


Flere idéer til påskefrokosten?

Vi har bl.a. opskrifter på påskelam, tarteletter og gravad laks, som du kan sætte på påskebordet sammen med solæggene.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Musli med mandler, hørfrø og tranebær

Vegetar

Bland honning, olie og havregryn sammen og fordel på en bageplade. Bag i ca. 15 ved 180 g...

  1
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Kartoffelmos med gedeost

Vegetar

Kog kartoflerne i letsaltet vand i 15-20 min. Gem lidt af kogevandet til at mose kartofler...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Kold gulerodssuppe med honning

Stærk mad
Fedtfattig mad
Fjerkræ

Skær gulerødderne i stykker på ca 2 cm længde. Hak koriander fint. Bland alle ingredien...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag