Video: Aborre filet med kartofler og citronsovs
Aborre filet med kartofler og citronsovsKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
7
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
14 stk Fileteret aborre
-
1 stk Citron
-
20 stk Små kartofler
-
200 gram Rasp
-
4 stk Æg
-
6 spsk Sødmælk
-
300 gram Usaltet smør
Tag en skål og put æg og mælk i. Pisk det godt sammen. Tag fileterne og dyp dem forsigtigt i æggene og rul derefter i rasp. Skræl kartoflerne og skær dem ud i pomfritform. Smelt smøret ved lav varme. Tag kartoflerne og steg dem i et minuts tid og læg dem på en plade, Tag fileterne og steg dem i 4-5 minutter. Servér med citronsaft og eventuelt med en lille klat remoulade.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Syltede rødløg med koriander
Syltede rødløg med korianderBring eddike, sukker, kommen og salt i kog i en lille gryde.&n...
Luksuskoteletter
Koteletterne brunes på begge sider. De rå kartofler lægges i en smurt bradepande, drysses...
Ungarsk paprikagryde
Svits baconen i en gryde til det er lysebrunt. Tag det op. Kom smørret i gryden. Dup oksek...