Video: Banan-squashkage
Banan-squashkageKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Bagværk
9
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
4 stk Æg
-
250 gram Sukker
-
2 tsk Vanillesukker
-
4 tsk Bagepulver
-
6 spsk Cacaopulver
-
250 gram Hvedemel
-
2 deciliter Letmælk
-
300 gram Squash
-
300 gram Banan
Sådan laver du banan-squashkage
Æg, sukker og vanillesukker piskes godt stift med en håndmixer. De resterende ingredienser på nær bananer og squash røres i.
Riv squashen groft og mos bananerne helt. Tilsæt først squashen og vend bananmosen i til sidst.
Smør en bradepande til, så kagen ikke kommer til at side fast og hæld den færdige banan-squashkage dej i.
Dejen bages i ca. 1 time ved 175 grader.
Tjek gerne om kagen er færdig ved at stikke en strikkepind eller lign. i kagen og se om dejen slipper.
Så er du klar til at servere en lækker og fedtfattig banan-squashkage!
Prøv også vores Squashkage med krydderier eller nogle af vores andre gode kageopskrifter.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Engelsk søsterkage
Forvarm ovnen til 175°C. Bland smør og sukker godt sammen. Pisk æggene og rør dem i dej...
Parmaroulader med aspargessalat
Parmaroulader: Skyl leveren i koldt vand og lad den først løbe af i en sigte, derefter på...
Bagte kartofler med ost
Kartoflerne skrælles og halveres på tværs. Anbringes med skærefladen nedad i et lille ov...