Video: Pandekager med kanel og chokolade
Pandekager med kanel og chokoladeKøkken:
Ingredienser:
Dansk
12
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
4 timer 30 minutter
Antal personer:
-
3 stk Æg
-
1.1 liter Sødmælk
-
200.35 gram Hvedemel
-
2 tsk Køkkensalt
-
6 spsk Sukker
-
2 tsk Vanillesukker
-
3 spsk Kanel
-
100 gram Usaltet smør
-
2 tsk Kardemomme
-
1 spsk Lys sirup
-
1 spsk Mørk sirup
-
200.4 gram Mørk chokolade
Man tar først en stor skål og putter æggene i og pisker dem godt rundt. Så hælder man 1 liter mælk i og pisker det sammen med æggene. Så hælder man lige så stille melet i lidt ad gangen. Derefter blander man kardemomme sukker og salt i. Når det er gjort, tager du kanelen og hælder det i bagefter. Smelter du smørret på en pande og hælder det i dejen. Så sætter du panden på 6 grader og blander resten af ingredienserne i steg. Pandekagerne med 3-4 min på hver side. Bagefter tager du chokoladen og smelter den i et vandbad og så smører du det ud over pandekagerne.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Gratineret Blomkål
Kog 1 blomkål ca. 10 min. i letsaltet vand Kog 3 dl basmati ris i blomkålsvand Bland ris...
Entrecote med syrlige kartofler og parmesan
Steg bøffen i 2-3 minutter på hver side og lad den hvile på en tallerken i mindst 5 minutt...
Fasaner med majspandekager og anis-appelsin-koriandersauce
Forvarm ovnen på 200°C. Fasanerne krydres med salt og peber og svøbes i bacon. Varm smø...