Video: Hindbærmuffins
HindbærmuffinsKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
75 gram Smør
-
175 gram Sukker
-
175 gram Hvedemel
-
3 stk Æg
-
2.5 deciliter Mælk
-
2 tsk Bagepulver
-
175 gram Frosne hindbær
-
1 knsp Salt
Hindbærmuffins
Forvarm ovnen på 175 graders varmluft
Pisk først smør og sukker til en luftig masse.
Tilfør derefter æggene til massen og pisk det sammen.
Pisk til sidst mælken i til dejen bliver ensartet.
Sigt mel, salt og bagepulver i dejen og vend det forsigtigt sammen.
Vend de frosne hindbær i dejen, og du er nu klar til at hælde dejen i forme.
Fyld 15 papirsforme 2/3 op, og bag dem derefter i den forvarmede ovn i 20 minutter til de er gennembagte.
Lad til sidst dine hindbærmuffins køle på en rist.
Dine hindbærmuffins er nu klar til at blive serveret - velbekomme!
Forslag til topping
Pynt dine hindbærmuffins med hindbærglasur ved at pisk hindbærsaft og flormelis sammen til en tyk glasur, og sprøjt dem herefter på dine hindbærmuffins. Drys med friske eller frysetørrede hindbær.
Andre lækre muffins
Leder du efter en anden type muffins, finder du et bredt udvalg i vores database her på hjemmesiden. Er du vild med bærmuffins kan du prøve nogle brombærmuffins med hvid chokolade eller amerikanske blåbærmuffins.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Mors mørbrad
Rist bacon i smør, tilsæt løg i skiver og mørbrad i skiver (ca. 1 cm.) og steg det i 4 min...
Boller i karry med rosiner
Rør hakket svinekød, karry, koriander, mandler, salt og peber sammen. Form farsen til ca....
Fersken- og agurkesalsa
Bland fersken i tern, agurk i tern, hakket peberfrugt, hakket koriander, limesaft, finthak...