Hovedret
Nutrition facts: 2079 calories 34.091666666667 carb 3.4728333333333 fat 16.221666666667 fiber 25.595833333333 protein 0.7385 fat 2.1516666666667 sugar

Video: Kylling- og bygsuppe

Kylling- og bygsuppe

Kylling- og bygsuppe

Kylling- og bygsuppe
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

11


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

15 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 1 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Murtabak pandekager

Stærk mad
Kødretter

Pandekagedej:Put mel og salt i en stor skål, bland smørret i og tilsæt vandet på én gang....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1051
Opskrift

Italiensk unghaneroulade

Proteinrig mad
Kødretter
Fjerkræ

Skær vingerne af unghanen. Derefter udbenes den ved at starte med at skære ved ryggen og f...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 797
Opskrift

Rodfrugtsuppe

Vegetar

Skræl jordskokker, kartofler, selleri og gulerødder og skær dem i skiver. Skær løgene i ty...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 766

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag