Video: Kylling med rosmarin og citron
Kylling med rosmarin og citronKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Hovedret
5
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
1 stk hel kylling
-
4 stk Rosmarinkviste
-
1 stk Citron
-
0 Køkkensalt
-
0 Peber
Skær citronen i tynde skiver og fjern kerner. Vask og tør rosmarinkviste. Rens og skyl kyllingen og tør den bagefter. Nu skal skindet forsigtig løsnes fra kyllingen, dette gøres bedst med fingrene. Vær forsigtig så der ikke kommer huller i skindet! Drys groft salt og lidt peber ind i kyllingen og under skindet. Stop forsigtig citron og rosmarin ind under skindet så det er godt fordelt over hele kyllingen. Gnid kyllingen med lidt groft salt og peber og kom den i et ildfast fad. Steg kyllingen ved 200 grader i ca. 1 time. Den smager endnu bedre når den er stegt på en kuglegrill!!
Kan serveres med kartoffelbåde, salat og flutes.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Æggesalat
ÆggesalatHak æg og kartofler i små stykker. Rør tykmælk, purløg, karry og salt sammen. Ven...
Irsk ginger sponge
Smør en lille glasskål med smør. Hæld akaciehonningen i bunden af en skål. Blend resten...
Laks i folie
Læg det ene stykke laks på foliet og kom dild og citronskiver på. Først citron, derefter d...