Video: Kylling med rosmarin og citron
Kylling med rosmarin og citronKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
5
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
1 stk hel kylling
-
4 stk Rosmarinkviste
-
1 stk Citron
-
0 Køkkensalt
-
0 Peber
Skær citronen i tynde skiver og fjern kerner.
Vask og tør rosmarinkviste.
Rens og skyl kyllingen og tør den bagefter.
Nu skal skindet forsigtig løsnes fra kyllingen, dette gøres bedst med fingrene.
Vær forsigtig så der ikke kommer huller i skindet!
Drys groft salt og lidt peber ind i kyllingen og under skindet.
Stop forsigtig citron og rosmarin ind under skindet så det er godt fordelt over hele kyllingen.
Gnid kyllingen med lidt groft salt og peber og kom den i et ildfast fad.
Steg kyllingen ved 200 grader i ca. 1 time.
Den smager endnu bedre når den er stegt på en kuglegrill!!
Kan serveres med kartoffelbåde, salat og flutes.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Røget laksesuppe
Den røgede laks pakkes ind i blancheret spinat. Fiskebouillonen koges et øjeblik med safra...
Death Star
Hæld alle ingredienser i et collinsglas næsten fyldt med isterninger. Rør kort, og server.
Tivoli koldskål
Kom æg og sukker i en serveringsskål. Pisk det med en hjulpisker, indtil det er hvidt og s...