Video: Vildsvinekoteletter i fad
Vildsvinekoteletter i fadKøkken:
Ingredienser:
Dansk
12
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
8 stk Vildsvinekotelet
-
4 spsk Hvedemel
-
1 tsk Køkkensalt
-
2 spsk Karry
-
2 tsk Paprika
-
1 stk Grøn peberfrugt
-
3 stk Gulerod
-
2 stk Æbler
-
1 stk Løg
-
3 deciliter Grøntsagsbouillon
-
2.5 deciliter Fløde 13%
-
1 spsk Tomatpure
Vend koteletterne i mel, salt, karry og paprika.
Brun koteletterne på panden og læg dem derefter i et ildfast fad.
Peberfrugt, gulerødder, æbler og løg rives halvfint.
Svits det hele i en gryde.
Tilsæt bouillon, fløde, tomatpuré og paprika.
Lad det hele koge op og simre i 5 min.
Hæld det over koteletterne.
Sæt det i en ovn ved 150°C i ca. 1 time.
Spørgsmål:
jag ska ha vildsvinsstek nu till nyår hur ska den tillagas, hade tängt ha potatisgratäng till
Svar:
Hej, du gnider den med salt och peppar , kryddörter och lite oliv olja, in i ugnen på 160 grader , stektermometer til den är 55-60 grader i mitten, och så låter du den stå och dra i 30-45 minuter, så bliver den bra
Potatis gratäng ? Kanon, kör på det
Mvh Tomas
Gott nytt år 2012
Mvh Tomas
recept.se
30/12-2011 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Osso buco med gremolata
OssobucoLæg ud med at skære et lille snit i kødsenerne, der omkranser kødskiverne, så køde...
Snacks på grill - Grøntsager
Grøntsagssnacks på grillBasisolie: Blend olivenolien med friske krydderurter, fx persille,...
Græsk bondesuppe
Sauter løgene i olivenolien til de er klare. Skær grøntsager og bacon i passende stykker....