Hovedret
Nutrition facts: 2412 calories 49.3525 carb 12.17275 fat 12.15825 fiber 32.39625 protein 3.01575 fat 8.4375 sugar

Video: Vildsvinekoteletter i fad

Vildsvinekoteletter i fad

Vildsvinekoteletter i fad

Vildsvinekoteletter i fad
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

12


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
vildsvinsstek

Spørgsmål:

jag ska ha vildsvinsstek nu till nyår hur ska den tillagas, hade tängt ha potatisgratäng till



Svar:
Hej, du gnider den med salt och peppar , kryddörter och lite oliv olja, in i ugnen på 160 grader , stektermometer til den är 55-60 grader i mitten, och så låter du den stå och dra i 30-45 minuter, så bliver den bra
Potatis gratäng ? Kanon, kör på det
Mvh Tomas
Gott nytt år 2012
Mvh Tomas
recept.se

30/12-2011 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Frijoles

Vegetar

Lad bønnerne stå i vand natten over. Placér bønnerne i en gryde og hæld vand i til det...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1487
Opskrift

Bondebrød fra Mors

Bondebrød fra MorsBland ymer og varmt vand (40 grader) og opløs gæren heri. Tilsæt de...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1508
Opskrift

Citron tabouli med romaine

Vegetar
Vegansk Mad

Placér bulguren i en si og skyl det med koldt vand. Mas vandet ud af bulguren. Lad det træ...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 837

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag