Hovedretter
Nutrition facts: 11 calories 49.3525 carb 12.17275 fat 12.15825 fiber 32.39625 protein 3.01575 fat 8.4375 sugar

Video: Vildsvinekoteletter i fad

Vildsvinekoteletter i fad

Vildsvinekoteletter i fad

Vildsvinekoteletter i fad
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Dansk

12


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks


Kokkens svar
vildsvinsstek

Spørgsmål:

jag ska ha vildsvinsstek nu till nyår hur ska den tillagas, hade tängt ha potatisgratäng till



Svar:
Hej, du gnider den med salt och peppar , kryddörter och lite oliv olja, in i ugnen på 160 grader , stektermometer til den är 55-60 grader i mitten, och så låter du den stå och dra i 30-45 minuter, så bliver den bra
Potatis gratäng ? Kanon, kör på det
Mvh Tomas
Gott nytt år 2012
Mvh Tomas
recept.se

30/12-2011 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Grillet kyllingebryst med parmaskinke og basilikum

Proteinrig mad
Kødretter
Fjerkræ

OBS: Hvis man ønsker det, kan man marinere kyllingekødet i et par timer før tilberedningen...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 3365
Opskrift

Perlehøne fyldt med fars af vilde svampe samt ærtemos

Fjerkræ

Forvarm ovn på 220°C.Fars: Grofthakkede kyllingebryster, hakket skalotteløg, hvidløg, vild...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 5002
Opskrift

Kalkungryde med ris

Fedtfattig mad
Kødretter
Fjerkræ

Sådan laver du kalkungrydeKalkun skæres i tern og svitses i gryden sammen med løg i lidt o...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 3217

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag