Video: Brunsviger - Radza
Brunsviger - RadzaKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
1 timer 20 minutter
Antal personer:
-
500 gram Hvedemel
-
125 gram Margarine
-
50 gram Gær
-
1 tsk Kardemomme
-
4 deciliter Sødmælk
-
1 spsk Sukker
-
0.5 tsk Køkkensalt
-
400 gram Brun farin
-
200 gram Margarine
Margarine smuldres i melet.
Sukker, kardemomme og salt tilsættes.
Gæren udrøres i den lunkne mælk.
Væsken hældes ned midt i fadet.
Dejen røres (klistrer meget).
Hæver i fadet 30 min.
Smøres/hældes ud i en smurt bradepande.
Dyp dine hænder i mel og klap dejen.
Hæver i bradepanden 30 min.
Fyld:
Smørret smeltes sammen med farin i en gryde.
Den lidt afkølede fyld fordeles over kagen.
Bager 15-20 min. ved 200 grader.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Gulerodssalat med vindruer
Skræl og riv gulerødderne. Halvér vindruerne og fjern evt. sten. Bland det hele sammen.
Torskefilet i svampefrikassé
Skær torskefileterne i mindre stykker. Salt dem let og stil dem i køleskab i ca. 1 time. V...
Couscous-deller
1) Kom couscous i 1½ dl kogende vand og lad det stå i ca. 5 min. 2) Rør kødet med salt, pe...