Butterdejs indbagt Kylling

Butterdejs indbagt Kylling
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Andet

Hovedret

4


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Tips og Tricks

Det er en god ide at du lader kyllingen stå ude af køleskabet ie 15-20 minutter før du steger den på panden.

Den bedste måde at lukke pakkerne på er ved at trykke dejen sammen med en gaffel i kanterne - det giver også et flot mønster.

Du kan også friske butterdejen op ved at tilføje nogle krydderier før du ruller pakkerne sammen. Det kunne fx. være chili, koriander, salt og peber, paprika - hvad end du lige har lyst til! Derudover kan du jo også bruge andre ingredienser som fyld til kyllingen. Du kan bruge alle mulige grøntsager, fx. gulerødder eller porre, såvel som at gøre den lidt mere sprød ved at komme bacon i. Ja mulighederne for at gøre denne simple ret til din egen er mange!


Tilbehør

En lækker frisk og sprød salat vil gå rigtig godt sammen med den inbagte kylling - du kan fx. lade dig inspirere af vores lækre græske salat. Du vil heller aldrig gå galt i byen med at lave noget ris til (hvis du vil gøre lidt ved smagen og farverne, så kan vi anbefale at bruger saffranris).


Hvis du er virkelig ude på at gøre noget specielt ved den indbagte kylling, kan du lave en hvidvinssauce til. Det gør du ved at:


Varme en pande; når den er rigtig varm tilsættes fennikelfrø og presset hvidløg.

Svits i 3 min. og overfør derefter blandingen til en skål.

Tilsæt hvidvin, hakkede oliven, citronsaft, revet appelsinskal og peber til fennikelblandingen og rør godt rundt.


God appetit!




Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Pasta med dåsetun

Fedtfattig mad
Fiskeretter

Sæt pastaen til at koge. Mens pastaen koger, fremstilles sovsen: Hæld olien fra tun...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Dhal

Vegetar
Fedtfattig mad

Rens linserne ved at komme dem i en mellemstor skål, fyld vand i og afdryp dem i en si....

  2
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Pirog

Proteinrig mad
Kødretter

Det hakkede oksekød brunes. Soya (rimeligt meget) tilsættes sammen med lidt salt og pebe...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag