Video: Butterdejs indbagt Kylling
Butterdejs indbagt KyllingKøkken:
Ingredienser:
Andet
4
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
450 gram Kyllingefilet
-
250 gram Pikantost
-
2 stk Butterdejsplader
-
1 stk Æg
Butterdejsindbagt kylling
Kyllingefileterne brunes ca. 30-60 sekunder på hver side.
Butterdejen rulles ud og deles i lige store stykker, sådan kyllingerne kan pakkes ind.
Herefter smøres dejen med osten og kyllingerne lægges oven på osten.
Derefter pakkes kyllingerne ind, så de danner små pakker.
Til sidst pensles "pakkerne" med ægget og sættes i en forvarmet ovn på 200C.
Butterdejs kyllingen bages til de er gyldene.
Så kan du servere dine butterdejindbagte kylling. Velbekomme!
Tips og Tricks
Det er en god ide at du lader kyllingen stå ude af køleskabet ie 15-20 minutter før du steger den på panden.
Den bedste måde at lukke pakkerne på er ved at trykke dejen sammen med en gaffel i kanterne - det giver også et flot mønster.
Du kan også friske butterdejen op ved at tilføje nogle krydderier før du ruller pakkerne sammen. Det kunne fx. være chili, koriander, salt og peber, paprika - hvad end du lige har lyst til! Derudover kan du jo også bruge andre ingredienser som fyld til kyllingen. Du kan bruge alle mulige grøntsager, fx. gulerødder eller porre, såvel som at gøre den lidt mere sprød ved at komme bacon i. Ja mulighederne for at gøre denne simple ret til din egen er mange!
Tilbehør
En lækker frisk og sprød salat vil gå rigtig godt sammen med den inbagte kylling - du kan fx. lade dig inspirere af vores lækre græske salat. Du vil heller aldrig gå galt i byen med at lave noget ris til (hvis du vil gøre lidt ved smagen og farverne, så kan vi anbefale at bruger saffranris).
Hvis du er virkelig ude på at gøre noget specielt ved den indbagte kylling, kan du lave en hvidvinssauce til. Det gør du ved at:
Varme en pande; når den er rigtig varm tilsættes fennikelfrø og presset hvidløg.
Svits i 3 min. og overfør derefter blandingen til en skål.
Tilsæt hvidvin, hakkede oliven, citronsaft, revet appelsinskal og peber til fennikelblandingen og rør godt rundt.
God appetit!
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Oksekødscurry med kokosmælk
Skræl og riv ingefæren. Skræl og skær æblet i både. Del hver båd i to.Pisk kogende vand, v...
Ratatouille nem
RatatouilleSkær alt i ca 2 x 2 cm stykker, hak dog hvidløg og chili lidt finere. Sauter ch...
Stegt fisk med marokkansk urtesauce
Purér alle ingredienserne til saucen i en blender eller food-processor.Hæld nok olie i en...