Video: Kreolsk havkat
Kreolsk havkatKøkken:
Ingredienser:
Andet
10
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
50 minutter
Antal personer:
-
0.5 tsk Cayennepeber
-
0.5 tsk Hvidløgspulver
-
0.5 spsk Frisk dild
-
0.5 tsk Frisk timian
-
0.5 tsk Bordsalt
-
0.5 tsk Peber
-
50 gram Margarine
-
500 gram Havkat
-
1 dåse Hakkede tomater
-
1 stk Frisk grøn chili
Forvarm ovnen til 175°C.
Smør et middelstort ovnfast fad.
Bland cayennepeber, hvidløgspulver, hakket dild, timian, salt og peber i en middelstor skål.
Smelt margarinen.
Pensl havkat-fileterne med den smeltede margarine og dyp dem i krydderiblandingen.
Arrangér fileterne i det klargjorte fad.
Bag dem i 30 min. i ovnen.
Tag fadet ud, hæld hakket tomat samt hakket chili over.
Bag videre i 10 min. Servér fisken varm.
Kogte kartofler eller ris.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Marineret hvidkålssalat med feta
Marineret hvidkålssalat med fetaSnit kålen meget fint, udelad stok og grimme yderblade.&nb...
Chokoladeparfait med varm muscovado-karamelsauce
Chokoladen smeltes i et vandbad. Pisk æggeblommer og flormelis helt stive og luftige. Pisk...
Pulled pork i sous vide
Pulled pork i Sous videBland salt, peber, brun farin, chilipulver, spidskommen, løgpulver,...