Video: Kreolsk havkat
Kreolsk havkatKøkken:
Ingredienser:
Andet
10
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
50 minutter
Antal personer:
-
0.5 tsk Cayennepeber
-
0.5 tsk Hvidløgspulver
-
0.5 spsk Frisk dild
-
0.5 tsk Frisk timian
-
0.5 tsk Bordsalt
-
0.5 tsk Peber
-
50 gram Margarine
-
500 gram Havkat
-
1 dåse Hakkede tomater
-
1 stk Frisk grøn chili
Forvarm ovnen til 175°C.
Smør et middelstort ovnfast fad.
Bland cayennepeber, hvidløgspulver, hakket dild, timian, salt og peber i en middelstor skål.
Smelt margarinen.
Pensl havkat-fileterne med den smeltede margarine og dyp dem i krydderiblandingen.
Arrangér fileterne i det klargjorte fad.
Bag dem i 30 min. i ovnen.
Tag fadet ud, hæld hakket tomat samt hakket chili over.
Bag videre i 10 min. Servér fisken varm.
Kogte kartofler eller ris.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Æggesandwichbrød med bøgeblade
Mos de hårdkogte æg og kom derefter karry, hytteost i og bland det godt med æggene.Smør de...
Varm æblekage
Sådan laver du æblekage :Du skal bruge nogle smagfulde æbler med højt syre indhold.Smuldre...
Torsk med champignon
Forvarm en gryde og svits det hakkede løg i olien. Tilsæt tyndtskårne champignon og svits...