Køkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
6
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
2 stk Torskefilet
-
2 stk Ost i skiver
-
500 gram Cocktailtomat
-
200 gram Frisk pasta
-
200 gram Frisk spinat
-
0,5 spsk Rapsolie
Tænd oven på 200 grader.
Læg torskefileterne på en bageplade med bagepapir.
Krydr med salt og peber, og læg en skive ost på hver torskefilet.
Halver tomaterne, og læg dem ved siden af fiskene.
Bag fisk og tomater i 10 minutter.
Grill derefter i 2 minutter.
Kog pastaen some angivet på emballagen. De sidste 3 minutter tilsættes den frosne spinat, som koges med.
Hæld pasta og spinat til afdrypning i en sigte. Tilsæt olie, og vend rundt. Krydr med salt og peber.
Server spinatpasta med ostegratineret torsk og bagte tomater.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Grove speltboller
Rør gær, vand, olie og salt sammen. Gulerødderne rives og blandes med sammen med kerner, f...
Pandestegt tunfilet med oliven- og hvidvinssauce
Placér en stegepande med lidt olie over medium varme. Når den er rigtig varm tilsættes f...
Grov broccolicreme med citron
Skær broccolien i mindre buketter. Skær den nederste grove del af stilken fra og skræl re...