Video: Bali-nudler
Bali-nudlerKøkken:
Ingredienser:
Indonesisk
13
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
550 gram Carpaccio
-
4 spsk Kecap manis
-
2 stk Løg
-
2 stk Rød peberfrugt
-
2 stk Gulerod
-
500 gram Broccoli
-
4 spsk Rapsolie
-
4 deciliter Oksebouillon
-
1.2 spsk Sambal Oelek
-
4 stk Hvidløgs fed
-
2 spsk Kecap manis
-
4 tsk Maizena
-
450 gram Nudler
Begynd med at komme nudlerne 4 min. i kogende vand med lidt salt.
Spul dem med koldt vand og lad dem dræne godt af.
Vend kødet i ketjap manis.
Pil løgene, halvér dem og skær dem i tynde både.
Skyl og tør peberfrugterne, halvér dem, fjern stok og kerner og skær peberne i tern på ca. 2 cm.
Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver.
Skyl broccoli og del den i ret små buketter.
Til saucen presses hvidløg, og alle ingredienserne til saucen røres sammen.
Reducer mængden af sambal oelek, hvis du ikke ønsker retten stærk.
Varm 2 spsk af olien i en wok eller en stor pande til den er rygende varm og lyn steg kødet ca. 3 minutter heri.
Tag kødet op på en tallerken.
Tilsæt resten af olien i wokken og lyn steg alle grøntsagerne i ca. 3 minutter.
Tilsæt kødet og den sammen rørte sauce og bring den i kog.
Lad den koge til saucen jævner.
Vend de kogte nudler i retten og servér med det samme som vist på billedet.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Citrontærte
DejHvedemel og tempereret smør blandes sammen. I en skål piskes æg, sukker og vand sammen....
Lakseroulade med flødeost
Sådan laver du lakseroulade med flødeost Æggeblommerne røres sammen med salt, peber, hakke...
Fastelavnsboller med creme
Fastelavnsboller med cremeDejLun mælken i en gryde, til den er lillefingervarm....