Video: Bali-nudler
Bali-nudlerKøkken:
Ingredienser:
Indonesisk
13
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
550 gram Carpaccio
-
4 spsk Kecap manis
-
2 stk Løg
-
2 stk Rød peberfrugt
-
2 stk Gulerod
-
500 gram Broccoli
-
4 spsk Rapsolie
-
4 deciliter Oksebouillon
-
1.2 spsk Sambal Oelek
-
4 stk Hvidløgs fed
-
2 spsk Kecap manis
-
4 tsk Maizena
-
450 gram Nudler
Begynd med at komme nudlerne 4 min. i kogende vand med lidt salt.
Spul dem med koldt vand og lad dem dræne godt af.
Vend kødet i ketjap manis.
Pil løgene, halvér dem og skær dem i tynde både.
Skyl og tør peberfrugterne, halvér dem, fjern stok og kerner og skær peberne i tern på ca. 2 cm.
Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver.
Skyl broccoli og del den i ret små buketter.
Til saucen presses hvidløg, og alle ingredienserne til saucen røres sammen.
Reducer mængden af sambal oelek, hvis du ikke ønsker retten stærk.
Varm 2 spsk af olien i en wok eller en stor pande til den er rygende varm og lyn steg kødet ca. 3 minutter heri.
Tag kødet op på en tallerken.
Tilsæt resten af olien i wokken og lyn steg alle grøntsagerne i ca. 3 minutter.
Tilsæt kødet og den sammen rørte sauce og bring den i kog.
Lad den koge til saucen jævner.
Vend de kogte nudler i retten og servér med det samme som vist på billedet.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bedste kartoffelsalat
Sådan laver du den bedste kartoffelsalatKog kartoflerne, pil dem evt. og skær dem i mindre...
Kalkunkarbonader
Sådan laver du kalkunkarbonaderTil farsen blander du hakket kalkunkød med mel, hvidløg, so...
Kaneltoasts
Rist toastbrødet i en brødrister. Smør smørret på den ene side af hver skive. Rør sukker o...