Video: Sandwich med kalkun og peberfrugtrelish
Sandwich med kalkun og peberfrugtrelishKøkken:
Ingredienser:
Andet
18
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
2 stk Sandwichbrød
-
4 stk Salatblade
-
2 stk Tomat i skiver
-
100 gram Kalkunbryst i tynde skiver
-
2 stk Løg
-
150 gram Tomat
-
2 stk Rød peberfrugt
-
2 stk Grøn peberfrugt
-
1.2 stk Rød chili
-
1 spsk Tomatpure
-
1.5 tsk Køkkensalt
-
2 spsk Sukker
-
0.5 deciliter Rødvinseddike
-
2 spsk Majsstivelse
-
2 deciliter Vand
-
0 Flydende atamon
-
4 skive Ost i skiver
-
4 skive Sprødt bacon
Sandwich med kalkun og peberfrugtrelish
Start med at lave peberfrugtrelishen.
Peberfrugtrelish
Hak løg, peberfrugt, tomat og chili meget fint.
Du kan evt. bruge en minihakker, blender eller lignende.
Kom de hakkede grøntsager i en gryde sammen med tomatpure, salt, sukker og rødvinseddike.
Blandingen skal koge i 10 min.
Bland majsstivelsen sammen med vandet og tilsæt det gryden med grøntsagsblandingen under omrøring.
Det skal koges godt igennem i 2-3 min.
Hældes herefter på Atamon-skyllede glas.
Samling af sandwich
Flæk sandwichbrødet på midten og rist det på begge sider på en brødrister, paninigrill eller i ovnen.
Smør med relish på begge brød og læg 2-3 salatblade i hver sandwich.
Fordel osteskiverne i de to sandwich.
Herefter fordeler du kalkunen i de to sandwich.
Top med tomatskiver og sprødstegte baconskiver og evt. lidt mere relish.
Nu er din sandwich med kalkun og peberfrugtrelish klar til servering - velbekommen!
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Mojo kartofler
Vask og rens kartoflerne grundigt. Kog dem i en gryde med vand og salt til de er møre. Hæl...
Sildefileter med ræddiker
Hæld marinaden fra silden, og skær dem i stykker og læg dem i en skål.Hakkede løg, æblesty...
Kransekage toppe
KransekagetoppeKransekagetoppe er perfekte at lave hvis du har lidt marcipan til overs og...