Video: Gulerodssouflé
GulerodssoufléKøkken:
Ingredienser:
Fransk
8
Tilberedningstid
1 timer 30 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
800 gram Gulerod
-
2.5 deciliter Sukker
-
1.5 tsk Bagepulver
-
1.5 tsk Vanillesukker
-
2 spsk Hvedemel
-
3 stk Æg
-
100 gram Smør
-
0.5 tsk Havsalt
Forvarm ovnen til 175°C.
Skræl og hak gulerødderne.
Kog dem i en stor gryde med letsaltet vand, til de er helt møre.
Hæld vandet fra og overfør gulerødderne til en stor skål.
Mens gulerødderne stadig er varme, piskes de sammen med sukker, bagepulver og vanillesukker med en elpisker, til det er jævnt.
Bland mel, piskede æg og blødgjort smør i. Overfør det til et ovnfast fad.
Bag souffléen i en time i den forvarmede ovn.
Strø souffléen med sukker inden serveringen.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Laks i green curry
Skær laksen i 2×2 cm. Skær rødløget i kvarte stykker og steg derefter stykkerne gyldne i o...
Citrondampet sandart
Tør sandartfileterne godt med køkkenrulle og skær dem i 3 cm brede strimler. Krydr let med...
Tigerrejer på spyd
Tigerrejer på spydPesto Blend salat, parmesan, pinjekerner, olivenolie, hvidløg og citron...