Video: Brusebadsboller
BrusebadsbollerKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Bagværk
8
Tilberedningstid
1 timer 30 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
25 gram Gær
-
2 deciliter Sødmælk
-
2 deciliter Kærnemælk
-
25 gram Blødt smør
-
1 tsk Sukker
-
1 tsk Groft salt
-
3 deciliter Fuldkornsmel
-
4 deciliter Hvedemel
Aftenen før: Rør gæren ud i mælken. Tilsæt kærnemælk og de øvrige ingredienser (hold lidt af hvedemelet tilbage). Slå dejen sammen. Tag den ud på meldrysset bord, og ælt den igennem med så meget mel, at den stadig er blød og smidig. Del dejen i 12-15 stykker, der trilles til boller og anbringes på bagepapir eller en smurt bageplade. Dæk bollerne med et fugtigt klæde, og stil dem i køleskabet natten over. Næste morgen: Pensel bollerne og bag dem midt i ovnen. Sæt bollerne i en kold ovn - indstil på 200 grader og bag ca. 25 minutter. 12-15 stk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pasta med tunsauce
Varm olie i en gryde. Svits løg, hvidløg og karry, tilsæt tomater, tun og skiveskårede ol...
Hvidkålssuppe
HvidkålssuppeFjern det yderste blad fra hvidkålen og skær derefter halvdelen af hvidkålene...
Bali-nudler
Begynd med at komme nudlerne 4 min. i kogende vand med lidt salt. Spul dem med koldt van...