Video: Choko muffins
Choko muffinsKøkken:
Ingredienser:
Dansk
11
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
100 gram Usaltet smør
-
2 stk Æg
-
150 gram Sukker
-
1 deciliter Kakaomælk
-
150 gram Hvedemel
-
1 tsk Bagepulver
-
75 gram Grofthakket mørk chokolade
-
25 gram Valnød
-
1 deciliter Florsukker
-
1 spsk Kakaomælk
-
0.5 tsk Kakao
Sådan gør du:
Smelt smørret i en gryde og lad det derefter køle lidt af.
Pisk æg og sukker sammen i en skål til det bliver lyst og luftigt.
Tilsæt kakaomælk.
Bland mel og bagepulver sammen og vend det (evt. drysset gennem en sigte) i æggeblandingen.
Tilsæt det smeltede smør.
Vend chokolade og valnødder i dejen.
Hæld dejen i 6 smurte muffinsforme, ikke papir, (a ca. 1¾ dl) - ca. 1¼ dl dej pr. form.
Bag kagerne midt i ovnen.
Lad de bagte muffins køle lidt af i formene - på en bagerist.
Vend dem ud.
Lys og mørk glasur:
Rør florsukker og kakaomælk sammen.
Pynt hver muffin med ca. 1 tsk lys glasur.
Rør kakao i resten af den lyse glasur og gentag pyntningen.
Spis chokomuffins mens de er lune.
Tips:
Chokomuffins kan også bages i 12 mindre muffinsforme, ikke papir, (a ca. 1 dl) - ca. ¾ dl dej pr. form.
Bag kagerne i ca. ½ time.
Varm kolde muffins i ovnen eller på en brødrister, så de bliver lune igen.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Blomkålsris
Blomkålsris Skyl blomkålen under vandhanen og lad den dryppe af. Riv både blomkålshovedet...
Greyhound
Hæld ingredienserne i et collins glas over is. rør godt og server. Vodka kan erstatte gin...
Stegt grønkål vendt i sesamfrø
Stegt grønkål vendt i sesamfrø Varm olien på en pande og tilsæt kålen i mindre stykker. H...