Video: Dana Blue Tærte
Dana Blue TærteKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
9
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
75 gram Smør
-
150 gram Hvedemel
-
1 spsk Koldt vand
-
3 stk Æg
-
75 gram Classic naturel ost 26%
-
100 gram Danablu 50+
-
0.25 liter Piskefløde 38%
-
0.5 tsk Groft salt
-
1 knsp Friskkværnet peber
Dej:
Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet.
Tilsæt vand og saml hurtigt dejen.
Tryk den ud i en smurt springform (ca. 24 cm. i diameter).
Lad dejen gå halvt op af formens sider.
Prik bunden med en gaffel.
Stil formen tildækket i køleskabet i mindst ½ time.
Forbag bunden midt i ovnen - til den er gylden.
Fyld:
Pisk de hele æg luftige.
Rør flødeost, danablu og fløde sammen og bland det i æggene.
Tilsæt salt og peber.
Fordel fyldet i den forbagte, let afkølede bund.
Bag tærten midt i ovnen.
Server Danablutærten lun.
Tilsæt evt. revet skinke, hvis nødvendigt!
Dej
75 g smør
150 g hvedemel (ca. 2¾ dl)
1 spsk koldt vand
Fyld
3 æg
75 g BUKO Classic Naturel 26% (70+)
100 g HØNG Guld Danablu 60+
¼ liter Karolines Køkken piskefløde
½ tsk groft salt
friskkværnet peber
Tilbehør
bladselleri
Forbagning: Ca. 15 min. ved 200°.
Bagetid: Ca. 45 min. ved 175°.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Benløs kylling i tomat med frisk chili
ForberedelseHel kylling: Pil skindet af kyllingen, udben den og skær kødet ca. 2,5 cm tern...
Hindbærsnitter
HindbærsnitterStart med at skrabe kornene ud af vaniljestangen og fordel dem derefter ud i...
Tagliatelle funghi
1) Champignonerne renses og skæres i skiver. Hvidløg og løg pilles og hakkes fint.I en sto...