Video: Den ægte burger
Den ægte burgerKøkken:
Ingredienser:
Nordisk
11
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
400 gram Hakket oksekød 8-12%
-
2 stk Burgerbolle
-
4 stk Økologisk bacon
-
2 spsk Mayonnaise
-
2 spsk Sød fransk sennep
-
2 spsk Tomatketchup
-
100 gram Rucola
-
2 stk Modne tomater
-
0.5 stk Rødløg
-
2 spsk Cornichon
-
500 gram Kartofler som tilbehør
Form oksekødet til 2 bøffer med en kniv på det spækbræt du bruger til råt kød.
Lad dem hvile mens du steger baconen.
Lad baconen dryppe af på fedtsugende papir.
Steg bøfferne til du mener de har fået nok på hver side.
I mellemtiden varmer du bollerne.
Flæk bollerne.
Smør med mayonnaise på begge flader.
Læg bøfferne på bunden, ketchup ovenpå, bacon og til sidst sennep i en spiral på toppen af bollen.
Klap sammen.
Der har aldirg skulle være salat i en burger
Så server den ved siden af med grov fritter af enten kartoffel eller skorzone og en frisk aïoli.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Svinemørbrad med seranoskinke
Svinemørbrad med seranoskinkeAfpuds svinemørbraden for sener.Flæk den forsigtig på langs u...
Dahl
DahlHak løg og hvidløg. Sauter dem i smør med ingefær, garam masala, chili og kanel nogle...
Skærisingfilet i svøb
Læg baconskiverne to og to på et køkkenbord. Ovenpå hvert par lægges en skærisingfilet og...