Vinter Efterår Hovedretter
Nutrition facts: 243 calories 38.3625 carb 2.725 fat 1.725 fiber 11.8425 protein 0.674 fat 26.5375 sugar

Video: Teriyakikylling

Teriyakikylling

Teriyakikylling

Teriyakikylling
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Asiatisk

Hovedret

8


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 15 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Hvide ris

Kokkens svar
Hvor mange grader?

Spørgsmål:

Der står i opskriften at man skal sætte ovnen på grill funktion, men der står ikke på hvor mange grader ovnen skal være på? Hilsen Maria



Svar:
Hej Maria, kør den bare på ca: 180 grader
Mvh Tomas
opskrifter.dk

Mvh Tomas

30/07-2011 af Opskrifter.dk

Oprindelse?

Spørgsmål:

Fra hvilket land/region kommer denne ret?



Svar:
Kære bruger

Oprindelsen af teriyaki-saucen er Japan, hvor den anvendes som en slags "barbeque-sauce", bare på den japanske måde.

Men jeg tror ikke, at retten kan tilegnes en speciel region eller Japan generelt, den er snarere videreudvikling af teriyakiens brug, så den passer til det tilbehør og kød man bedst kan lide.

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

18/03-2007 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Stifado med lammekød

Kødretter

Smelt sukkeret i en stor gryde ved middel varme. Når sukkeret er blevet karamelliseret og...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2015
Opskrift

Hindbærsmoothie

Vegetar

Hindbærsmoothie  Kom alle ingredienser på nær mynte ned i en blender, og blend det h...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 321
Opskrift

Æblekage med marcipan

Vegetar

Æblekage med marcipanFor at lave dejen blandes mel, fedtstof og dejen samles med vandet. D...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 3326

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag