Video: Teriyakikylling
TeriyakikyllingKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
8
Tilberedningstid
1 timer 15 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1 spsk Ingefær
-
4 stk Hvidløg
-
2 spsk Sojasauce
-
2 deciliter Tør hvidvin
-
2 deciliter Hønsebouillon
-
0.5 deciliter Sukker
-
1 stk hel kylling
-
2 spsk Frisk koriander
Pres ingefæren og hvidløg.
Bland alle ingredienserne til marinaden i en gryde.
Lad det simre, til sukker er opløst.
Læg kyllingen i gryden og lad den koge sammen med marinaden i 45 min.
Efter Ca. 30 min. tændes ovnen på grillfunktion.
Tag kyllingen op af marinaden og placer den under grillen.
Hæld marinade over kyllingen.
Grill den i Ca. 8 min.
Imens varmes marinaden igennem som sauce i Ca. 15 min.
Kyllingen skæres i portions stykker og serveres med saucen.
Pynt med koriander.
Hvide ris
Spørgsmål:
Der står i opskriften at man skal sætte ovnen på grill funktion, men der står ikke på hvor mange grader ovnen skal være på? Hilsen Maria
Svar:
Hej Maria, kør den bare på ca: 180 grader
Mvh Tomas
opskrifter.dk
Mvh Tomas
30/07-2011 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Fra hvilket land/region kommer denne ret?
Svar:
Kære bruger
Oprindelsen af teriyaki-saucen er Japan, hvor den anvendes som en slags "barbeque-sauce", bare på den japanske måde.
Men jeg tror ikke, at retten kan tilegnes en speciel region eller Japan generelt, den er snarere videreudvikling af teriyakiens brug, så den passer til det tilbehør og kød man bedst kan lide.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
18/03-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Lam i øl
Brun boven af på alle sider i en tykbundet gryde.Hæld øl over og tilsæt honning og krydder...
Huevos rancheros
Put tomater, 2/3 af korianderen, skrællet avocado, løg, citronsaft, chili, hakket hvidløg...
Mini indbagt kylling
Fremgangsmåde: 1. Put kylling og hvidløg i en blender og blendt til en ensartet masse. 2....