Video: Squash fyldt med vilde ris
Squash fyldt med vilde risKøkken:
Ingredienser:
Dansk
5
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
35 minutter
Antal personer:
-
1 deciliter Vilde ris
-
2 stk Squash
-
1 tsk Revet appelsinskal
-
1 deciliter Valnød
-
2 spsk Appelsinjuice
Kog de vilde ris efter anvisninger på emballagen.
Skær squashene midtover på langs.
Fjern noget af squashkødet, således at der er en skal af squash tilbage.
Bland de resterende ingredienser (inklusive ris) i en skål.
Fordel fyldet i de udhulede squash.
Placér de fyldte squash i et ovnfast fad, som dækkes med sølvpapir.
Bag de fyldte squash ved 200°C i ca. 35 min. eller til squashene er møre.
Man kan evt. dryppe lidt mere appelsinsaft over squashene umiddelbart inden servering.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Æble "pizza"
Æble "pizza"Forvarm ovnen til 200°C. Rul tærtebunden ud på en melbestrøet overflade. Overf...
Chili med 4 forskellige bønner
Lad bønnerne stå i vand natten over (hver slags bønner i hver sin skål). Husk at skifte va...
Spaghetti med kødboller
Brødkrummen udblødes i mælken i ca. 30 min.Smelt halvdelen af smørret i en gryde ved svag...