Appelsinglaseret nakkefilet med hvide asparges og grønærtecreme

Appelsinglaseret nakkefilet med hvide asparges og grønærtecreme
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

31


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

3 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks

Grønærtecremen kan uden for ærtesæsonen laves af frosne, meget fine ærter.

I stedet for nakkefilet kan retten laves med svinekam uden svær eller skinkemignon. Stegetiden er da 45-60 minutter for svinekam og 30-40 minutter for skinkemignon.

Findelt orangeskal som drys. Det kan laves på følgende måde: Appelsinskal blancheres, dvs. kommes i kogende vand og gives et opkog. Dette gøres i fem hold vand. Kog derefter appelsinskallerne i sukkerlage. Læg skallerne til tørre i ovnen ved 100 grader i ca. 2 timer. Nu skulle de gerne være hårde og tørre. Blend dem og sigt de groveste stykker fra. De kan blendes igen. Gem dem i en dåse og brug dem til pynt på tallerkenen eller til pynt på desserter.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Chutney med koriander - mynte - chili

Stærk mad
Fedtfattig mad

Purér koriander, mynte, jalapeno, hvidløg, ingefær, citronsaft, kommen, honning, salt og p...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Mokka dessert

Vegetar
Proteinrig mad

Husblasen sættes i blød i koldt vand i 5 min. Æg og sukker piskes hvidt og luftigt. Ch...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Italiensk hvedebrød på surdej

Vegetar
Fedtfattig mad
Vegansk Mad

Alle ingredienser blandes i en stor skål og røres i ca. 20 min, gerne med hænderne, husk i...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag