Appelsinglaseret nakkefilet med hvide asparges og grønærtecreme

Appelsinglaseret nakkefilet med hvide asparges og grønærtecreme
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

31


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

3 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Grønærtecremen kan uden for ærtesæsonen laves af frosne, meget fine ærter.

I stedet for nakkefilet kan retten laves med svinekam uden svær eller skinkemignon. Stegetiden er da 45-60 minutter for svinekam og 30-40 minutter for skinkemignon.

Findelt orangeskal som drys. Det kan laves på følgende måde: Appelsinskal blancheres, dvs. kommes i kogende vand og gives et opkog. Dette gøres i fem hold vand. Kog derefter appelsinskallerne i sukkerlage. Læg skallerne til tørre i ovnen ved 100 grader i ca. 2 timer. Nu skulle de gerne være hårde og tørre. Blend dem og sigt de groveste stykker fra. De kan blendes igen. Gem dem i en dåse og brug dem til pynt på tallerkenen eller til pynt på desserter.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Osso bucco

Kødretter

Kalveskank vendes i mel tilsat salt og peber. Brunes i smør i en gryde. Løg tilsættes og...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Wokret med ingerfærrejer, sukkerærter og majs

Stærk mad
Fiskeretter

Bland rejer med halvdelen af olien, reven ingefær, hvidløg, salt og cayenne. Lad det stå i...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Langtidshævet brød

Vegetar
Vegansk Mad

Udblød gæren i lunken vand og tilsæt salt. Tilsæt melet lidt efter lidt og rør olien i....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag