Video: Ovnstegt kalkunbryst med champignonsauce
Ovnstegt kalkunbryst med champignonsauceKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
9
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
50 minutter
Antal personer:
-
400 gram Kalkunbryst
-
250 gram Champignon
-
10 gram Usaltet smør
-
3.5 deciliter Bouillon
-
2 spsk Hvedemel
-
0.5 deciliter Fløde 9%
-
1 spsk Citronsaft
-
0 Køkkensalt
-
0 Peber
Rens champignoner og skær dem i skiver. Svits champignonerne i smørret uden at de tager farve i ca. 10 min. Tilsæt bouillon. Udrør melet i fløden og rør det i. Kog saucen igennem ca. 5 min under omrøring. Smag saucen til med citronsaft, salt og peber. Server kalkunbrystet skåret i tynde skiver med saucen kartofler og salat.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Tomatsuppe med fløde
Tomatsuppe med flødeSteg finthakket løg og hvidløg i olivenolien i en stor gryde. Tilsæt k...
Fedtfattige havreboller
OBS: for at undgå fedtstoffer bruger jeg en muffins silikoneform, og pga. konsistensen, så...
Kagecreme
KagecremePisk æg og sukker sammen i tykbundet gryde. Pisk maizena og mælk i. Bring cremen...