Video: Majsbrød
MajsbrødKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
2 timer 0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
25 gram Gær
-
2.5 deciliter Lunkent vand
-
2 spsk A38
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Sukker
-
1 spsk Olie
-
125 gram Frosne majs
-
125 gram Majsmel
-
250 gram Hvedemel
Kom alle ingredienser i en skål - hold lidt igen med hvedemelet.
Ælt dejen sammen med en grydeske til en sammenhængende kugle.
Tilsæt evtentuelt mere hvedemel.
Dejen skal være fugtig.
Lad dejen hæve 30 min.
Form dejen til to flade brød og lad dem efterhæve 15 min.
Bag brødene ved 180 grader (varmluft) i 20-30 min.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Mælkeærter
Mælkeærter Sødmælken bringes i kog og de nye rene kartofler koges med i ca. 5 minutter. G...
Tykkam classico
Tykkam classicoLøg og æble skæres i både. Gulerod skæres i tykke skiver og lægges sammen m...
Tomat- og baconsandwiches
Steg bacon på en stor pande ved høj varme. Dræn skiverne på køkkenrulle og hak dem fint. R...