Video: Bondebrød med klid
Bondebrød med klidKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
3 timer 10 minutter
Antal personer:
-
0.5 liter Varmt vand
-
50 gram Klid
-
200 gram Groft rugmel
-
35 gram Gær
-
1 spsk Olie
-
2 tsk Køkkensalt
-
450 gram Pizzamel
Rør vand, klid og rugmel sammen og lad det stå en times tid.
Rør gæren ud i melblandingen, og tilsæt salt og olie samt det meste af hvedemelet.
Arbejd mere mel ind i dejen, til den er smidig, men endelig ikke for fast.
Lad dejen hæve lunt og tildækket ca 1 1/2 time.
Ælt den let igennem og form den til et stort eller to små.
Læg brødene på bagepladen og efterhæv dem ca 1/2 time.
Rids brødene og drys med lidt klid.
Bages 30-40 min ved 200 grader.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Tom Kha Gai
Opvarm jordnøddeolien i en stor gryde. Tilsæt hvidløg i tynde skiver, reven ingefær, hakke...
Hvide bønner med rejer
Hak tomaterne. Svits hakket løg, hakket hvidløg og hakket peberfrugt (start med løg og hvi...
Entrecotes med kartoffelmos og salat
Kog kartoflerne møre i vand og mos dem herefter sammen med smør og lidt fløde.Dressing: Ri...