Video: Tartouillat - kirsebærkage
Tartouillat - kirsebærkageKøkken:
Type:
Ingredienser:
Fransk
Dessert
8
Tilberedningstid
1 timer 10 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
225 gram Hvedemel
-
85 gram Sukker
-
1,5 tsk Vanillesukker
-
1 tsk Bagepulver
-
180 gram Æg
-
2 spsk Sødmælk
-
75 gram Usaltet smør
-
900 gram Æbler
Sigt mel og sukker ned i en skål, og tilsæt vanillesukker og bagepulver. Lav en fordybning i melet. Pisk æggene og mælken i, så man får en blød dej som til pandekager. Tilsæt 4 spsk. af smørret. Lad dejen hvile i 30 min., mens frugten forberedes. Udsted kirsebærrene eller skræl æblerne eller pærerne, fjern kernehusene og skær frugterne i tynde skiver. Imens forvarmes ovnen til 230 grader og en rund kageform med en diameter på ca. 20 cm smørres. Rør frugten ind i dejen og hæld blandingen i den smurte form. Bag kagen i 30 min. eller til en kødnål stukket ned i kommer ren ud. Lad kagen køle af i formen i 5 min. Vend den derefter ud på en kagerist og server den varm eller kold.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Farseret blomkål fad
Fremgangsmåde: Farseret blomkål, fad.Fars: Kødet kommes i en skål, alle de øvrige ingredie...
Finskbrød
Sådan laver du FinskbrødIngredienserne blandes og æltes godt. Stilles på køl i ca 1 time....
Hjemmelavet leverpostej
Smelt smør i en gryde og pisk melet i. Herefter tilsættes mælk og sovsen bages tyk. Det he...