Video: Aubergine-ostelasagne
Aubergine-ostelasagneKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
12
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
1 stk Aubergine
-
2 stk Æggehvide
-
2 spsk Vand
-
2 deciliter Brødkrummer
-
2 tsk Frisk timian
-
4 deciliter Tomatsauce
-
1 stk Flåede tomater i dåse
-
0.5 tsk Køkkensalt
-
0.5 tsk Peber
-
1 tsk Oregano
-
1.5 stk Revet mozarella
-
2 spsk Revet parmesan
Opvarm ovn til 200 grader.
Skær auberginen i skiver med skind på.
Pisk æggehvider med vand.
Bland brødkrumme og timian.
Dryp skiverne i æggehviderne og derefter i brødkrummen.
Læg dem på bagepapir på en plade og bag dem 20 minutter til de er gyldne og sprøde
Bland tomatsaucen med de hakkede flåede tomater salt peber og oregano.
Læg tomatblanding - aubergineskiver - og ost lagvis i ildfast fad.
Drys parmasan over og bag midt i ovnen 20 minutter til overfladen er gylden. lad hvile 20 minutter i inden udskæring.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Chihuahua
Hæld tequila over is i et collinsglas. Fyld op med juice og server.
Chili- og hvidløgsmarineret hellefisk
Marinade: Bland olie med chili (renset for kerner og stilk) og hvidløg sammen i en blender...
Julecouscous
Placer couscous, hakket peberfrugt og parmesan i en gryde. Bland godt.Bring vandet i kog i...