Video: Indbagt torsk med krydderurter
Indbagt torsk med krydderurterKøkken:
Ingredienser:
Dansk
5
Tilberedningstid
50 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
500 gram Torskefilet
-
1 stk Butterdej
-
1 stk Citron
-
50 gram Smør
-
3 spsk Hvedemel
Tænd ovnen og forvarm den til 200°C.
Lav en tyk opbagt sauce af smør, mel, mælk og citronsaft, sæt den til afkøling.
Rens torskefileten og dub den tør.
Læg den på butterdejen og krydr med salt og hvid peber.
Drys med hakkede krydderurter (andre urter kan benyttes efter behag) i rigelig mængde og reven skal fra citronen.
Fordel den opbagte sauce over.
Saml butterdejen og læg den på en bageplade med samlingen nedad.
Pensl med citronsaft og bag den i ovnen i ca. ½ time.
Retten er lækker som den er, eller med nye kartofler og krydderurtesmør eller citronsauce til.
Spørgsmål:
Hej Kok Jeg vil forsøge mig med denne opskrift. I hvilken rækkefølge skal jeg putte ingredienserne i, for at lave saucen? På forhånd tak for svaret.
Svar:
1. smelt smør i gryden - det må ikke blive brunt.
2. pisk melet sammen med smør otil en opbagning.
3. tilsæt mælken langsomt, og pisk godt, så du undgår klumper.
4. smag til med citron
mvh
Tomas
opskrifter.dk
17/10-2006 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Squashsuppe
SquashsuppeHak løgene i tern og sautér løgene i olivenolie i en stor gryde, indtil løgene...
Amerikanske Snickers-brownies
Smelt sukker, sirup og peanutbutter i en gryde ved middel varme. Vend forsigtigt cornflake...
Chokokugler
ChokokuglerRør smør og flormelis til en luftig creme. Bland kakao og vaniliesukker i smørc...