Video: Grillet berberie-andebryst
Grillet berberie-andebrystKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
4
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
2 stk Andebryst
-
1 tsk Havsalt
-
1 knsp Friskkværnet peber
-
2 kvist Frisk rosmarin
Rids andefedtet i tern og gnid det godt med salt og peber. Stik rosmarinkviste ind i fedtet, så de sidder godt fast. Gril brystet med fedtsiden nedad først. Anden er færdig, når kødet er rosa i midten. Det er vigtigt, at den ikke grilles tør. Servér f.eks. med kartoffelbåde, salat og en god kold urtesauce.
Vin - Domaine Tourbillon Gigondas Vieilles Vignes - Stk. pris v/6 flasker
Vinhus: Domaine Tourbillon, Rhône, Frankrig, Type: Rødvin Normal stk. pris v/køb af 6 flasker 199,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeDomaine Tourbillon Gigondas Vieilles VignesGigondas er kendt for sin næringsfattige, stenede lerjord, der er noget nær perfekt for Grenache-druen og dens følgesvende.Domaine Tourbillon... læs mere
Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Farsspyd med ærtesauce
Farsspyd: Rør det hakkede kød med salt og peber i ca. 1 min. Tilsæt oregano. Rør 1 dl af f...
Skærising bagt i bananblad
Denne ret er mest spændende og autentisk, hvis den serveres i grønne bananblade. Spørg d...
Mannagrød
MannagrødVarm sødmælken op i en gryde. Tilsæt salt og bring mælken i kog - husk at røre ru...