Video: Svenske chokoladebrød
Svenske chokoladebrødKøkken:
Type:
Ingredienser:
Nordisk
Bagværk
7
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
300 gram Hvedemel
-
1 tsk Bagepulver
-
200 gram Sukker
-
1 tsk Vanillesukker
-
2 spsk Cacaopulver
-
200 gram Smør
-
1 stk Æg
Sådan laver du svenske chokoladebrød
Forvarm ovnen til 175 grader.
Start med at blande alle tørre dele i en skål.
Skær dernæst det kolde smør i mindre stykker og smuldr det i melet.
Saml dejen let med det sammenpiskede æg (den bliver ret lind).
Rul dejen ud i 3 stænger på 1 1/2 cm´s tykkelse, og læg stængerne på en smurt bageplade.
Bagetid ca. 10 min. Stængerne skæres ud i passende stykker.
Lad dem afkøle lidt inden servering - velbekomme!
Tips til dit svenske chokoladebrød
Chokoladebrødet kan eventuelt drysses med lidt perlesukker eller finhakkede hasselnødder eller mandler for at gøre det ekstra dekorativt. Er du på udkig efter flere opskrifter på småkager, så skal du ikke snydes for denne opskrift på nødde-chokolade småkager der kan laves på kort tid hvis sukkertrangen melder sig. Prøv også at lave disse græskarsmåkager der indeholder valnødder og rosiner og har toner af kanel.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Chilligryde
Svits oksekødet i olien, hak løget og lad det svitse med. Skyl bønnerne og kom dem ned t...
Ristet aubergine-salat med kapers og løg
Skyl og tør auberginerne. Rist dem hele over gasflammen på komfuret, på grillfunktionen i...
Boller med rosiner
Margarine smeltes, gær udrøres i mælken, bland det hele sammen, rosiner kommes i. Lad dej...