Video: Ragout med lever
Ragout med leverKøkken:
Ingredienser:
Fransk
10
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
500 gram Kalvelever
-
2 stk Gulerod
-
1 stk Grofthakket løg
-
2 stk Rød peberfrugt
-
1 dåse Flåede tomater
-
3 spsk Tomatpure
-
3 spsk Smør
-
0.5 deciliter Sødmælk
-
0 Køkkensalt
-
0 Peber
Skær leveren i tern.
Læg den i koldt vand mens du ordner resten, skyl leveren og tør den lidt.
Vend leveren i mel og brun i smør.
Brun derefter løg samt peberfrugt og gulerødder i skiver.
Hæld tomater med væde ved sammen med tomatpure og mælk.
Smag til med salt og peber og lad retten snurre under låg i ca. 10 min. jævne med f.eks maizenamel
Serveres med kartofler.
Spørgsmål:
Hejsa Kære kok jeg skal tilberede okselever, men ved ikke hvordan og hvilket tilbehør jeg kan servere udover kartofler og bløde løg.. Vil gerne hvis du har et forslag til noget grønt..Mvh. rediger.
Svar:
Hej , du kan bruge denne opskrift , eller du kan grille/stege den og servere den med ovnbagte rodfrugter og lidt balsamico
Mvh Tomas
opskrifter.dk
Ragout med lever
09/09-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
grillet laks med løvstikkesmør og rugsalat
Fisk: Grill laksen på begge sider eller bag i ovnen 12-15 min. ved 200 grader. Rugsalat:...
Blomkålsgratin med parmesanost
Blomkålen deles i små buketter og koges med lidt salt i ca. 4 min. Blomkålen dryppes af i...
Græske rejer
Væden hældes fra tomaterne, som kommes i en gryde. Løg og hvidløg hakkes og tilsættes samm...