Video: Ragout med lever
Ragout med leverKøkken:
Ingredienser:
Fransk
10
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
500 gram Kalvelever
-
2 stk Gulerod
-
1 stk Grofthakket løg
-
2 stk Rød peberfrugt
-
1 dåse Flåede tomater
-
3 spsk Tomatpure
-
3 spsk Smør
-
0.5 deciliter Sødmælk
-
0 Køkkensalt
-
0 Peber
Skær leveren i tern.
Læg den i koldt vand mens du ordner resten, skyl leveren og tør den lidt.
Vend leveren i mel og brun i smør.
Brun derefter løg samt peberfrugt og gulerødder i skiver.
Hæld tomater med væde ved sammen med tomatpure og mælk.
Smag til med salt og peber og lad retten snurre under låg i ca. 10 min. jævne med f.eks maizenamel
Serveres med kartofler.
Spørgsmål:
Hejsa Kære kok jeg skal tilberede okselever, men ved ikke hvordan og hvilket tilbehør jeg kan servere udover kartofler og bløde løg.. Vil gerne hvis du har et forslag til noget grønt..Mvh. rediger.
Svar:
Hej , du kan bruge denne opskrift , eller du kan grille/stege den og servere den med ovnbagte rodfrugter og lidt balsamico
Mvh Tomas
opskrifter.dk
Ragout med lever
09/09-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Cremet jordskokkesuppe med ristet bacon
Cremet jordskokkesuppe med ristet baconSkræl alle grøntsagerne og skær dem i grove stykker...
Kalkun moussaka
Steg kalkunfars, hakket løg, hvidløg og kalkunbacon i en gryde.Smag til med basilikum, sal...
Nem avocadosuppe
Skræl avocadoerne. Varm hønsebouillonen op. Blend avocadoer, bouillon, salt og peber.Pynt...