Vinter Hovedret
Nutrition facts: 1056 calories 19.145 carb 23.06 fat 8.4 fiber 18.0375 protein 14.23875 fat 5.27 sugar

Video: Ragout med lever

Ragout med lever

Ragout med lever

Ragout med lever
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Fransk

Hovedret

10


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

10 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokkens svar
okselever/opskrift

Spørgsmål:

Hejsa Kære kok jeg skal tilberede okselever, men ved ikke hvordan og hvilket tilbehør jeg kan servere udover kartofler og bløde løg.. Vil gerne hvis du har et forslag til noget grønt..Mvh. rediger.



Svar:
Hej , du kan bruge denne opskrift , eller du kan grille/stege den og servere den med ovnbagte rodfrugter og lidt balsamico
Mvh Tomas
opskrifter.dk

Ragout med lever

09/09-2008 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Gulerod- basilikum- og appelsinsuppe

Vegetar
Vegansk Mad

Hak selleri og løg og steg dem først i 2 min. ved medium varme i den opvarmede olie. Så ti...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 968
Opskrift

Grønkålssalat

Grønkålssalat Skyl grønkålen omhyggeligt og hak den fint. Skær granatæblet åben og fje...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 421
Opskrift

Karrykylling

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Fjerkræ

1. Brun kødet i smør v. høj varme. 2. Ved svagere varme tilsæt løg, persille. peberfrugt...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 887

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag