Vinter Hovedretter
Nutrition facts: 159 calories 19.145 carb 23.06 fat 8.4 fiber 18.0375 protein 14.23875 fat 5.27 sugar

Video: Ragout med lever

Ragout med lever

Ragout med lever

Ragout med lever
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Fransk

10


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

10 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks


Kokkens svar
okselever/opskrift

Spørgsmål:

Hejsa Kære kok jeg skal tilberede okselever, men ved ikke hvordan og hvilket tilbehør jeg kan servere udover kartofler og bløde løg.. Vil gerne hvis du har et forslag til noget grønt..Mvh. rediger.



Svar:
Hej , du kan bruge denne opskrift , eller du kan grille/stege den og servere den med ovnbagte rodfrugter og lidt balsamico
Mvh Tomas
opskrifter.dk

Ragout med lever

09/09-2008 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Cremet jordskokkesuppe med ristet bacon

Kødretter

Cremet jordskokkesuppe med ristet baconSkræl alle grøntsagerne og skær dem i grove stykker...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2564
Opskrift

Kalkun moussaka

Proteinrig mad
Fjerkræ

Steg kalkunfars, hakket løg, hvidløg og kalkunbacon i en gryde.Smag til med basilikum, sal...

  4
Sværhedsgrad: 4,0 / 5
views : 1891
Opskrift

Nem avocadosuppe

Fedtfattig mad
Fjerkræ

Skræl avocadoerne. Varm hønsebouillonen op. Blend avocadoer, bouillon, salt og peber.Pynt...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2294

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag