Vinter Hovedretter
Nutrition facts: 159 calories 19.145 carb 23.06 fat 8.4 fiber 18.0375 protein 14.23875 fat 5.27 sugar

Video: Ragout med lever

Ragout med lever

Ragout med lever

Ragout med lever
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Fransk

10


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

10 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
< Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

Opskrifter.dk   Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks


Kokkens svar
okselever/opskrift

Spørgsmål:

Hejsa Kære kok jeg skal tilberede okselever, men ved ikke hvordan og hvilket tilbehør jeg kan servere udover kartofler og bløde løg.. Vil gerne hvis du har et forslag til noget grønt..Mvh. rediger.



Svar:
Hej , du kan bruge denne opskrift , eller du kan grille/stege den og servere den med ovnbagte rodfrugter og lidt balsamico
Mvh Tomas
opskrifter.dk

Ragout med lever

09/09-2008 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

grillet laks med løvstikkesmør og rugsalat

Kødretter
Fiskeretter

Fisk: Grill laksen på begge sider eller bag i ovnen 12-15 min. ved 200 grader. Rugsalat:...

  5
Sværhedsgrad: 3,0 / 5
views : 2955
Opskrift

Blomkålsgratin med parmesanost

Vegetar

Blomkålen deles i små buketter og koges med lidt salt i ca. 4 min. Blomkålen dryppes af i...

views : 5638
Opskrift

Græske rejer

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Fiskeretter

Væden hældes fra tomaterne, som kommes i en gryde. Løg og hvidløg hakkes og tilsættes samm...

views : 14535

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag