Video: Grove speltboller
Grove speltbollerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
11
Tilberedningstid
3 timer 0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
800 gram Groft speltmel
-
200 gram Sigtet speltmel
-
4 stk Gulerod
-
150 gram Frossen hakket spinat
-
1 deciliter Græskarkerner
-
2 deciliter Havregryn
-
1 deciliter Hørfrø
-
3 spsk Rapsolie
-
25 gram Gær
-
1 tsk Køkkensalt
-
8 deciliter Vand
Grove speltboller
Rør gær, vand, olie og salt sammen.
Gulerødderne rives og blandes med sammen med kerner, frø og havregryn.
Hæld kogende vand over spinaten og lad det tø op.
Sigt og kom herefter spinaten i blandingen.
Tilsæt melet lidt ad gangen til dejen bliver lind, men ikke for tør.
Stilles til hævning i ca. 2 timer med et fugtigt viskestykke over.
Formes til boller og sættes på en bageplade, og pensles med mælk.
Sættes i en kold ovn og bages ved 200 grader i ca 20-30 min.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Agurkesalat
Skræl agurken fint med skrællekniven, skær enden væk. Snit agurken i skiver eller riv den...
Cubanske ris med bønner
Kog bønnerne efter anvisning på emballagen.Varm olivenolien med middelhøj varme i en stor...
Nanbrød med krydret oksekød
Bland kødet med yoghurten og alle krydderierne, og ælt det godt sammen. Del farsen i fire...