Video: Grove speltboller
Grove speltbollerKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Bagværk
11
Tilberedningstid
3 timer 0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
800 gram Groft speltmel
-
200 gram Sigtet speltmel
-
600 gram Gulerod
-
150 gram Frossen hakket spinat
-
1 deciliter Græskarkerner
-
2 deciliter Havregryn
-
1 deciliter Hørfrø
-
3 spsk Rapsolie
-
25 gram Gær
-
1 tsk Køkkensalt
-
8 deciliter Vand
Rør gær, vand, olie og salt sammen. Gulerødderne rives og blandes med sammen med kerner, frø og havregryn. Hæld kogende vand over spinaten og lad det tø op. Sigt og kom herefter spinaten i blandingen. Tilsæt melet lidt ad gangen til dejen bliver lind, men ikke for tør. Stilles til hævning i ca. 2 timer med et fugtigt viskestykke over. Formes til boller og sættes på en bageplade, og pensles med mælk. Sættes i en kold ovn og bages ved 200 grader i ca 20-30 min.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Svinemørbrad med kirsebærsalsa
Forvarm ovnen til 220°C. Tag stenene ud af kirsebærrene og hak dem med en skarp kniv. Rør...
Persillesuppe
Bring hønsebouillon i kog i en suppegryde. Tilsæt de udskårne grøntsager, undtagen persi...
Abemad
Sådan laver du Abemad (frugtsalat med råcreme) Alle frugterne skæres i små stykker så du...