Video: Risotto med broccoli og porre
Risotto med broccoli og porreKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Tilbehør
8
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
50 minutter
Antal personer:
-
1 stk Porre
-
1 kvist Broccoli
-
8 deciliter Hønsebouillon
-
3 deciliter Vand
-
2 spsk Usaltet smør
-
2.5 deciliter Risottoris
-
50 gram Revet parmesan
-
1 spsk Frisk persille
Hak porren. Del broccolien i buketter. Blanchér begge dele i letsaltet vand i 1 min. Hæld vandet fra grøntsagerne. Bring bouillon og vand i kog og lad det simre under låg. Varm smør i en stor gryde, til skummet har lagt sig. Svits porre og broccoli i ca. 2 min. Tilsæt ris og steg videre 1 min. Tilsæt 2 dl bouillon og kog det, indtil boullionen er absorberet. Hold retten i kog og tilsæt gradvist bouillon lidt ad gangen, efterhånden som det bliver absorberet. Det fortsættes, indtil risene er færdige og retten ser cremet ud, ca. 20-25 min. Fjern retten fra varmen og tilsæt parmesan, en anelse smør samt salt og peber efter smag. Fortynd evt. med lidt bouillon, drys med hakket persille og servér straks.
Spørgsmål:
hej har netop lavet denne ret og den smagte virkelig godt, mit spørgsmål er bare om det er ment som en forret, får jeg syntes ikke der var særlig meget og jeg lavet oven i købet dobbelt potion? hilsen Isa
Svar:
Hej Isa, det kan være både og, i et italiensk måltid er det tit bare en af mange retter typisk som forret, men man kan også bruge det som tilbehør til noget andet, kød,fjærkræ f.eks
Mvh Tomas
opskrifter.dk
28/04-2012 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Fetamarinerede oliven med grillede pitabrød
Skær hvidløget i meget tynde skiver. Bræk rosmarin og timian i små stykker på ca. 2 cm og...
Doughnuts
Si og bland sukker, bagepulver, kanel, muskatnød, salt og mel. Pisk æggene godt og bland d...
Skinkeculotte
SkinkeculotteRids fedtlåget på skinkeculotten. Ha så en god klat smør i en pande og la det...